Прво, не се работи за никаков систем. Играш синглови на аутсајдери. Второ, на добар пат си, само не можеш така на кило да ги земаш сите аутсајдери и да очекуваш плус. Вчера имаше два три типови, како Куцова на пример, каде што играњето контра нив ти беше фрлање пари. Мора селекција, инаку со вакво играње ќе бидеш околу нулата.Уплатив али не е страшно 20е зијан овај пат се на се 50е ќар. Иначе да премногу е ризично а и не вреди некако... Ќе барам нов систем.
И ја сакав ова да му го кажам, ама викам ај да не му зборам пред рака. Во ред му е ова, само да процени убаво кај има шанси за кикс а кај нема, а не стрикно сите фаворити да се наредат па што биде.Прво, не се работи за никаков систем. Играш синглови на аутсајдери. Второ, на добар пат си, само не можеш така на кило да ги земаш сите аутсајдери и да очекуваш плус. Вчера имаше два три типови, како Куцова на пример, каде што играњето контра нив ти беше фрлање пари. Мора селекција, инаку со вакво играње ќе бидеш околу нулата.
Лидс ќе искочи, Фулам не.Za denes gi narediv 10 utakmici 2+konecen na 1000den vlog .
Namesto Fulham mi ja kucale po greska Leeds .prokleti ejj
NottForest 2+
Millwall 2+
Fylde 2+
Brackley 2+
Darlington 2+
Truro 2+
Celtic 2+
Dunfermline 2+
QueensPark 2+
Stanraer 2+
Uplata 1000den
Не прај малери беЛеле која квота им дале на Јунајтед човече....па на ова се уплаќа цел колеџ фонд на децата...