И уплати или сепак паметно се повлече?Вчера беше почетничка среќа со системов стварно големи изненадувања ама пак секојдневно паѓаме на тие мизерни квоти и стварно е многу различно ко ќе се наоѓаш на другата страна. За денеска мислам вака ама ми е срав некако ...
Harrison-Laaksonen 2 @ 5.39 10eur
Fucsovics-Giustino 2 @ 3.32 10eur
Darcis-Lopez Perez 2 @ 6.23 10eur
Kamke-Gianessi 2 @ 3.84 10eur
Stepanek-Michon 2 @9.9 10eur
Zverev-Bangoura 2 @4.7 10eur
Mertens-Ahn 2 @ 3.08 10eur
Cepelova-Haas 2 @ 3.94 10eur
Kucova-Sorbes Tormo 2 @ 3.22 10eur
Krunic-Kostova 2 @ 3.15 10eur
За Баерн 4+ е многу мала квотата...ако вака секое коло им даваат вакви квоти вреди од време на време да се брка 0-2 или 0-3..Среќа ја пуштив Еспањол т1 2+ со 1000 вечерта се извадов малце иначе се пренервирав со идиотиве холандски..Прегледај го приврзокот 155123
Реал,Челзи,Утд,Атл.Мадрид,Фејнорд,Дортмунд и Јуве Х2(или Лион Х2)....
Вредат ли да се изиграат овие за утре да извадиме некој денар пошто ме убија и тенисиве вчера Соеда денес Карпат продужетци играше.....
Не ги играј педерите Ајакс во саботата само оние ме заебаа за 200 денари уплата 3500 денари ќе земев. Ама ете самона нив паднав.Јас би играл на Атлетико, Ајакс, Фенербаче, Фиорентина
Абе мислам со овој противник ако не победат ке биде врв и дефинтивно Ајакс годинава го изгубиле патот, противникот е скоро аматерска екипаНе ги играј педерите Ајакс во саботата само оние ме заебаа за 200 денари уплата 3500 денари ќе земев. Ама ете самона нив паднав.
Уплатив али не е страшно 20е зијан овај пат се на се 50е ќар. Иначе да премногу е ризично а и не вреди некако... Ќе барам нов систем.И уплати или сепак паметно се повлече?
Мене ако ме прашаш ова уопште не вреди за играње али ти си знаеш..[DOUBLEPOST=1472255950][/DOUBLEPOST]
За Баерн 4+ е многу мала квотата...ако вака секое коло им даваат вакви квоти вреди од време на време да се брка 0-2 или 0-3..