Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Овој Кампацо од Аргентина стално се распуцува ко некни со Бразил или животна партија му беше тоа? 10,5 му бараат.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Овој Кампацо од Аргентина стално се распуцува ко некни со Бразил или животна партија му беше тоа? 10,5 му бараат.
Кампацо и Калниетис зицери ми се , 10.5 на Кампацо 11.5 Калниетис, играат одлично и шутираат доста.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Кампацо и Калниетис зицери ми се , 10.5 на Кампацо 11.5 Калниетис, играат одлично и шутираат доста.
Во Марбет 12,5 е за Калниетис, а ме мрзи до друга да одам. Таман се двајцава за триплање? :D

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Тие што пратат тенис повеќе, денес кој меч мислите дека е "сигурен" за да се одигра сингл ?
Пошто сум тапа за тенис а ми се игра сингл па да видам добра анализа
Од тие што би изненадиле односно кои што не се фаворити во дуелите би ги издвоил Доналдсон, Виверо и Лангер.

Член од
17 март 2007
Мислења
801
Поени од реакции
508
Од тие што би изненадиле односно кои што не се фаворити во дуелите би ги издвоил Доналдсон, Виверо и Лангер.
А од фаворитите во мечевите кој мислиш дека е најдобар за играње денес Чилич, Ферер , Чарди, Киргиос ?

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
А замисли ја ставеше Данска-Катар, нерешено беше и во последна секунда буквално даде гол Данска :D ќе си гризнеше од к*рот.. :D :D
Уште тоа фалеше. Иначе тој ден трите репрезентации на Бразил изиграа нерешено, машката и женската кошаркарска репрезентација и машката ракометна. Претпоставувам дека не се крие нешто мутно туку чиста коинциденција беше ситуацијата.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Уште тоа фалеше. Иначе тој ден трите репрезентации на Бразил изиграа нерешено, машката и женската кошаркарска репрезентација и машката ракометна. Претпоставувам дека не се крие нешто мутно туку чиста коинциденција беше ситуацијата.
Мислам дека е премногу тешко да наместиш Х на баскет, мора цел тим да знае односно сите играчи да знаат..[DOUBLEPOST=1471269040][/DOUBLEPOST]
А од фаворитите во мечевите кој мислиш дека е најдобар за играње денес Чилич, Ферер , Чарди, Киргиос ?
Искрено мене зицер ми е Андерсон, мислам дека ќе го победи Долгополов а и го турив на тикет за дуплање... За другиве што ги наброја треба да тепаат фаворити се ама што знам да го ебам ова тенисиве веќе не ми се за играње, вчера лагано фудбалите и ракометот ми влегоа а на тенисиве се тресев, Енди се мачеше па и Весели едвај тепаше....

Последно уредено:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Нешто од одбојкава на поени да се игра денес, предлози?

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Бразил да ги тепа на Франција,одбојка? домаќини а и решавачка е кој тепа иде даље,исто и Хрватска - Тунис,читав као ќе ги одмара играчите пошто се сигурно даље па може да се проба некој хендикеп,мада и резерви добри имаат... се збори дека Штрлек,Дувњак,Копљар и Чупич ке ги одмарал,а као ќе играле Хорват,Степанчич,Карачич.... па штазнам

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Бразил да ги тепа на Франција,одбојка? домаќини а и решавачка е кој тепа иде даље,исто и Хрватска - Тунис,читав као ќе ги одмара играчите пошто се сигурно даље па може да се проба некој хендикеп,мада и резерви добри имаат... се збори дека Штрлек,Дувњак,Копљар и Чупич ке ги одмарал,а као ќе играле Хорват,Степанчич,Карачич.... па штазнам
Кај прочита за тоа? И јас мислам дека ке ги одмара, ама со помала минутажа. Ако не играат воопшто тогаш Карачиќ +2,5, Степанчиќ +3,5, вреди да се одиграат.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.223
Поени од реакции
18.361
Што мислите за Литванија-Хрватска во кошарка, ќе победат ли литванците? Некако премногу изгубија 50 разлика од Шпанија, не ми се верува дека се до толку слаби. Овие хрватите од Нигерија изгубија, што да мислам добро за нив...

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Што мислите за Литванија-Хрватска во кошарка, ќе победат ли литванците? Некако премногу изгубија 50 разлика од Шпанија, не ми се верува дека се до толку слаби. Овие хрватите од Нигерија изгубија, што да мислам добро за нив...
Поквалитетна екипа се Литванците, освен тие 50 разлика што беа ептен нереален приказ на квалитетот, играат солидно. Хрватите со само двајца играчи (Богданович и Шарич) и други епизодисти мислам дека тре

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Кај прочита за тоа? И јас мислам дека ке ги одмара, ама со помала минутажа. Ако не играат воопшто тогаш Карачиќ +2,5, Степанчиќ +3,5, вреди да се одиграат.
Čupić i Štrlek imaju problema sa zdravljem, mada posljednje informacije iz Rija govore da su OK. Ostaje vidjeti koliko će ih Babić koristiti i koga će najviše odmarati. Duvnjak i Kopljar prvi su kandidati
S obzirom da Matulić nije prijavljen, a utakmica nema ogromnu važnost, vjerojatno će se Čupića čuvati što otvara veću minutažu Horvatu.

Ogroman je upitnik i oko drugog krila, Manuela Štrleka. Stradao je u jednom duelu, dobio udarac u rebra i napustio utakmicu. Kasnije ni u mix-zoni nije mogao stati i razgovarati s novinarima. Drugog lijevog krila nema, Babić je rekao da će zvati iz Hrvatske Lovru Mihića, ako pretrage pokažu nešto ozbiljnije kod Štrleka. Prema informacijama iz Rija i on i Čupić su OK i konkurirat će za utakmicu. Koliko će igrati ostaje na procjeni struke, a možda i raspletu utakmice.

Izbornik Babić je pak na direktno pitanje oko rotacija danas, izjavio:

- Odmarat ćemo igrače.

Osim spomenutih ranjenika, Duvnjak i Kopljar su prvi kandidati, pa ćemo vjerojatno vidjeti veću minutažu Karačića, bilo kao zamjenu za Duvnjaka ili možda čak i Štrleka na krilu. A vjerojatno će i Stepančić imati šuterski trening...

Kajgana Shop

На врв Bottom