Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Атланта 2 -Влегоа во форма Атланта за разлика од Шарлот кој се распад система.
Хорфорд +15.5 -Хорфорд влегува во форма,а и нема центар кој би го запрел во Шарлот
Монро +15.5 -Гортат е повреден и Вашингтон има големи проблеми на центарска позиција така да би требало да го искористи тоа Монро.
Вол -21.5 -Се мачи со повреда и доколку игра не би требало да форсира премногу или да има голема минутажа а и онака 21.5 е голема граница за плејмејкер.

Вчера ме заеба само Кармело :mad: Даде 17 на полувреме и се повреди а границата му беше 22.5.Сабајле кога видов дека искочиле и Мидлтон -19.5,Вигинс +18.5,Лов+14.5 уште толку криво ми падна.

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802
Атланта 2 -Влегоа во форма Атланта за разлика од Шарлот кој се распад система.
Хорфорд +15.5 -Хорфорд влегува во форма,а и нема центар кој би го запрел во Шарлот
Монро +15.5 -Гортат е повреден и Вашингтон има големи проблеми на центарска позиција така да би требало да го искористи тоа Монро.
Вол -21.5 -Се мачи со повреда и доколку игра не би требало да форсира премногу или да има голема минутажа а и онака 21.5 е голема граница за плејмејкер.

Вчера ме заеба само Кармело :mad: Даде 17 на полувреме и се повреди а границата му беше 22.5.Сабајле кога видов дека искочиле и Мидлтон -19.5,Вигинс +18.5,Лов+14.5 уште толку криво ми падна.
Mozno e vecer da se vrati i Beal,GTD e .ako igra odlicen pik e Wall .
Green ne igra vecer,takada Curry 26.5+e poklon,no so kogo da go vrzeme na 1000den .

Curry 26.5+
C.Paul 20.5+
Ne igra Dragic,znaci polesen matchup ke ima Chris,ako se ovie granici seuste u Zlatna,vredi da se prati..inace kaj mene zatvaraat rano,inaku bi gi pustil na 1000den.

Последно уредено:
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Најсигурен тип за денес: црвен за картон ВБА, против Челзи.

Милан-Карпи 1-1, 2,10 коефицент, исто така.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
6.905
Уште Брага и Порто ги чекам, нема ваљда овие Брага да се исклошарат?! :D

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Mozno e vecer da se vrati i Beal,GTD e .ako igra odlicen pik e Wall .
Green ne igra vecer,takada Curry 26.5+e poklon,no so kogo da go vrzeme na 1000den .

Curry 26.5+
C.Paul 20.5+
Ne igra Dragic,znaci polesen matchup ke ima Chris,ako se ovie granici seuste u Zlatna,vredi da se prati..inace kaj mene zatvaraat rano,inaku bi gi pustil na 1000den.
Треба и Curry да искочи али го избегавам во последно време од кога се мачи со повреда.Лилард мислам ке има јака утакмица вечер и ке иде +
Јас ги уплатив овие погоре за 200 па ке видиме што ке биде.

Инаку така се прави 1 до 2 играчи за 500/1000 (y) Чиста работа...

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802
Треба и Curry да искочи али го избегавам во последно време од кога се мачи со повреда.Лилард мислам ке има јака утакмица вечер и ке иде +
Јас ги уплатив овие погоре за 200 па ке видиме што ке биде.

Инаку така се прави 1 до 2 играчи за 500/1000 (y) Чиста работа...
I ja gi pustiv od sabajle Paul,Hayward,Lopez,Harden i Lillard,ubava ponuda denes,iako od vcera imase najavi za Draymond deka otsustvuva najmalku 3 natprevari,mnogu mi izgledaa 6 para,skoro na site segde e veke granica zgolemena za poen,dva il tri .

Vandal

CURVA NORD
Член од
12 август 2012
Мислења
1.051
Поени од реакции
1.095
Скапан Виљареал што кур го стаив ни ја незнам јебемти магија

Член од
5 април 2010
Мислења
602
Поени од реакции
214
Дават Спортлифе ваучери за една промашена ме сјеба сити за 88000

B

Blade Torch

Гостин
Кој ја фалеше грдата британска курва Broady? Ја тепа Ивановиќ пред една недела, ама сега губи од ебената Лим... па ја имам и 5 разлика да победи одозгора....:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom