Кладилница (Генерална дискусија)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.730
Поени од реакции
22.881
И овие Чешка од кај излегоа толку јаки бе, пичка им матер, па 1.25 им дале коефициент, ко демек фудбалска велесила се. Еве ги, ќе изгубат дома од ебен Казахстан.
Па и Хрватите ебани..

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Готово,не играм појќе се да му ебам племето нивно и фудбал и тенис и све упичку матер нека фати...све ојде у курац да ти ебам и Шпанија младите шо неможите на ебаните аматери од Естонија да му дајте гол и на онај коњот Манџукич да дај господ да умриш додека се враќаш по патот до Торино,косата и ноктите да ти испаднат племето твое коњесто..умри педер еден смрден ...мрш сите пичка ви матер ваша
:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.356
Поени од реакции
7.121
почнаа фудбалите и темава пишти од анализи...............овај клетви де.............

не мојте секој ден да фаќате,ќе промашите понекогаш :kluc:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
Ја сврзав со Велс 2ка и Бердих 3:0, ајде Томаш :aplauz:
Браво за Исланд едно влегвење на темава и одма ми влезе во око типов мада и онака нешо друго неможе да влезе све некој глупости се пишет низ неа вака асален тип ретко се наога

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Браво за Исланд едно влегвење на темава и одма ми влезе во око типов мада и онака нешо друго неможе да влезе све некој глупости се пишет низ неа вака асален тип ретко се наога
Искрено ме зачуди многу 1,40 на Холандија, очајно играа до сега, 9 бода од 6 утакмици, а Исланд ептен убав фудбал играат, а многу потценети денес беа, иако со мали потешкотии (од пенал) али сепак го даде, а 2,10 беше убав за тие што имаат пари на страна за да играат сингл, се надевам и Бердих ќе тепа 3:0.
Иначе како ја гледам Македонија - Грција хендикеп 2ка на 13,5, делува на јак поклон :sneaky:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
Утре планирам онака јако на ПСЖ да му влезам ракометов мада ке размислам упте еднаш до утре
Автомобилист пак како underdog ставен е ако наннекој тим се наполнав сезонава то се тие утре пак 1Х на нив со Спартак Х2 и ЦСКА 1 мада и Динамо е добар 1 па и Југра 1 може да излезе во дербиво на скапаници

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
8:15- Montpellier - St. Raphael Tip 2 / 2.15 / 4/10

Na prvi pogled sam mislio da je ovo greska u rastu kvote,ali citajauci malo textove naisao sam na dosta podataka.

Prvi bolni odlazak u Montpellieru se desio kada je tunizan Issam Tej(pivot) otisao u Katarski El Jaish(sam je rekao da takvu ponudu nije mogao odbiti).Drugi bolan uderac je iznenadna povreda francuza Mathieu Grébillea.Da bi jos gore po tim bilo,sam trener je ovo potvrdio to je da Matej Gaber nece igrati tri sedmice dok ce Diego Simonet odmarati najvise 10 dana.Vid Kavticnik ima problema sa nekom pukotinom out 2-3 sedmice,Alexandre Saidani(uganuće gležnja) out 15 dana,Felipe Borges(neki problemi sa okom izgleda) i Michaël Guigou osjeća bolove u koljenu.Jako grozna vijest za ljubitelje ovog tima.U tim su tek dosli Jose Costa(pivot) koji ce pokusati zamjeniti Teeja kao i Gabera dok se ne oporavi.Drugi dolazak je Allahkaram Esteki koji ce imati ulogu zamjeniti povrijedenog Grebillea,dva jako teska zadatka je pred ova dva nova momka.Ono sto sam takoder vidio je to da ce Guigou vjerovatno ici na utakmicu i odigrati nekoliko minuta,koliko ne znam.Dalje sto sam procitao to je da je trener Montpelliera morao je zvati par mladih igraca(Anquetil Arthur 95 godiste,Bouschet Maxime 96 godiste,Fabregas Ludovic 96 godiste,Faustin Jean Loup 95 godiste,Villeminot Allan 95 godiste,KYLLIAN VILLEMINOT 98 godiste,Zahm Iswaran 96 godiste).I sam trener Montpelliera je rekao za novine "Jasno,da smo u punoj snazi bili bi jako opasni,danas imam dosta problema sa igracima i ne zelim opterecivati te povrijedene igrace,duga je sezona.St Raphael je uvijek tu gore u samom vrhu Francuske lige,do cetvrtog-petog mjesta uvijek,ove sezone im je iskreno otisao jedan vrlo bitan igrac(Morten Olsen) koji se pridruzio njemackoj ekipi Hannovera i jucer je u mecu protiv Kiela bio najbolji sa 10 golova,sem njega napustio ih je golman Alexandre Demaille koji je otisao u Dunkerque.Pojacani su rumunijima,odnosno pojacali su ih dvojica rumuna Alexandru Șimicu koji je proslu sezonu igrao u HSV-u i Mihai Popescu koji dolazi iz Rumunske Constante.Imaju dobrog golmana (Slavisa Djukonovic),sem njega od bitnijih igraca za izdvojiti su svakako Krantz,Lyngaard,Cauchetaux,Dipanda i dosta drugi..Svakako da bi veliki favorit bio Montpelje da je u fullu,ovako vecu prednost dajem Raphaelu koji ce ove godine igrati i u Europi(ako se nevaram EHF Cup igraju).Ovot ce im biti odlicna prilika da se dokazu,ma da i ako je oslabljen Montpelje moze svakaoga dobiti jer tu su neugodni Gajic,Dolenec na golu Siffert zato i ide samo 4/10

Член од
23 август 2010
Мислења
39.877
Поени од реакции
116.166
Утре планирам онака јако на ПСЖ да му влезам ракометов мада ке размислам упте еднаш до утре
Автомобилист пак како underdog ставен е ако наннекој тим се наполнав сезонава то се тие утре пак 1Х на нив со Спартак Х2 и ЦСКА 1 мада и Динамо е добар 1 па и Југра 1 може да излезе во дербиво на скапаници
Зашо, какво е инфото за ПСЖ?

Утре Шарди-Ферер 1 и Паире-Робредо 1.
По 2.60 имаат и двајцата, Ферер се распаѓа моментално, влече повреда на лактот, многу осцилации има во играта. Паире е збеснат во последно време, а веќе го плесна два пати Робредо во изминатиов месец. Језда беа на земја ама ипак...

Леле во сабота, Македонија-Грција

На ова се става 100 000, 50 разлика ќе изгубиме.

Последно уредено:
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
Зашо, какво е инфото за ПСЖ?

Утре Шарди-Ферер 1 и Паире-Робредо 1.
По 2.60 имаат и двајцата, Ферер се распаѓа моментално, влече повреда на лактот, многу осцилации има во играта. Паире е збеснат во последно време, а веќе го плесна два пати Робредо во изминатиов месец. Језда беа на земја ама ипак...

Леле во сабота, Македонија-Грција

На ова се става 100 000, 50 разлика ќе изгубиме.
Друг тим е со Карабатичи сеа ПСЖ башка и тренер имаат не е овој глупаков Гардо

Член од
23 август 2010
Мислења
39.877
Поени од реакции
116.166
Друг тим е со Карабатичи сеа ПСЖ башка и тренер имаат не е овој глупаков Гардо
Кој им е тренер сеа? И што играат утре, некој трофеј, кој курац е ова? Да не не се замараат матер им ебам...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
Кој им е тренер сеа? И што играат утре, некој трофеј, кој курац е ова? Да не не се замараат матер им ебам...
Хрварт еден не се секавам точно на презимето башка знам дека Нант се без голманов Шкоф башка и тој вториот голамн им бил нешо повреден могуче е со двајца младинци да почнат на голманска позиција исто иСалинас им фалит не е некоја квота али ако иаше некој шо играше против ПСЖ бев јас до лани сеа е друга приказна

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Сендарушуч им е тренер, одличен тренер имаат сега и тим..од Нант си отиде и Македа.

Kajgana Shop

На врв Bottom