Кладилница (Генерална дискусија)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
Стефан е на одмор мислам, не гледате го нема да анализира 1.1 утакмици :D

Инаку бидејќи овде има доста тениски експерти ќе ви ставам два тикети на брат ми и еден негов другар да видите експертиза што е.

Бато има ного пари:ROFLMAO:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Два пати во годината ќе ги пишам Брајаниве, двата пати ќе изгубат. Имаа и тоа 7-5, 2-0 и џабе. :popce:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.424
Поени од реакции
39.017
Од овие 4 една ќе кикса денес мислам.

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Мислам дека имавте пишано дека бива али ај пак за сигурно да си прашам да не одам за џабе по ова жешко, во спортлајф уплатен тикет дали може да се подигни на друго место или мора таму кај што си уплатил ?

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Мислам дека имавте пишано дека бива али ај пак за сигурно да си прашам да не одам за џабе по ова жешко, во спортлајф уплатен тикет дали може да се подигни на друго место или мора таму кај што си уплатил ?
Yep..(y)
Само ти имај добитен тикет,од кај сакаш подигни го...:angel:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Matek Sands 5 пати сервираше, 5 брејка и напраја, да ти ебам тенисерката в пичка да и го истурам и да умри на пораѓање се впичка живо шо и шета СЕ !!!!!!!!

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Матек да умриш во тие чорапите проклети смрдени! Магаре да ти го начукат сосе јајца и да цркниш пичка ти материна курвааааааааа све ти ебам до седмо коленоо

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
момци ја чекав(м) само Волверхемптон 2+ прво за добивка,глеам порано почнале односно 1 саат порано а у копачка пишува у 16ч.... а веќе во 32 минута е 1-1 .... дали ќе ми ја признаат или ќе се сликам.......

Член од
21 јули 2014
Мислења
549
Поени од реакции
544
decki dali postoi nekoja kladilnica na primer tenisov go pisuva vo dodatok deka pocnuva vo 16:00 ama vo realen zivot nema ni pred 17:00 da pocne dali bi primile uplata negde 16:10-16:15 ili nema sansa?

A

Aexil Kong

Гостин
момци ја чекав(м) само Волверхемптон 2+ прво за добивка,глеам порано почнале односно 1 саат порано а у копачка пишува у 16ч.... а веќе во 32 минута е 1-1 .... дали ќе ми ја признаат или ќе се сликам.......
Шо да ти признаат? Головите да ги признаат или ? :icon_lol: За нивните аматерски грешки ли што ги прават? Секако дека се важат головите и фатена ти е ако си уплатил пред да почнале односно пред 16:00.
-----------------------------
Ова Златна Копачка ништо не е во споредба со Плеј ин... еднаш ПСЖ го имав на ливче таму ја пишав на минување и гледам утакмицата во билтен и на ливче 15:00 и отварам резултати кога гледам почнуваат од 17:00.. тоа беше врвот, не планирам веќе да стапнувам таму.

Kajgana Shop

На врв Bottom