Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Стефан е на одмор мислам, не гледате го нема да анализира 1.1 утакмици :D

Инаку бидејќи овде има доста тениски експерти ќе ви ставам два тикети на брат ми и еден негов другар да видите експертиза што е.

Бато има ного пари:ROFLMAO:

Два пати во годината ќе ги пишам Брајаниве, двата пати ќе изгубат. Имаа и тоа 7-5, 2-0 и џабе. :popce:

Од овие 4 една ќе кикса денес мислам.

Мислам дека имавте пишано дека бива али ај пак за сигурно да си прашам да не одам за џабе по ова жешко, во спортлајф уплатен тикет дали може да се подигни на друго место или мора таму кај што си уплатил ?

Мислам дека имавте пишано дека бива али ај пак за сигурно да си прашам да не одам за џабе по ова жешко, во спортлајф уплатен тикет дали може да се подигни на друго место или мора таму кај што си уплатил ?
Yep..(y)
Само ти имај добитен тикет,од кај сакаш подигни го...:angel:

Matek Sands 5 пати сервираше, 5 брејка и напраја, да ти ебам тенисерката в пичка да и го истурам и да умри на пораѓање се впичка живо шо и шета СЕ !!!!!!!!

Матек да умриш во тие чорапите проклети смрдени! Магаре да ти го начукат сосе јајца и да цркниш пичка ти материна курвааааааааа све ти ебам до седмо коленоо

момци ја чекав(м) само Волверхемптон 2+ прво за добивка,глеам порано почнале односно 1 саат порано а у копачка пишува у 16ч.... а веќе во 32 минута е 1-1 .... дали ќе ми ја признаат или ќе се сликам.......

decki dali postoi nekoja kladilnica na primer tenisov go pisuva vo dodatok deka pocnuva vo 16:00 ama vo realen zivot nema ni pred 17:00 da pocne dali bi primile uplata negde 16:10-16:15 ili nema sansa?

момци ја чекав(м) само Волверхемптон 2+ прво за добивка,глеам порано почнале односно 1 саат порано а у копачка пишува у 16ч.... а веќе во 32 минута е 1-1 .... дали ќе ми ја признаат или ќе се сликам.......
Шо да ти признаат? Головите да ги признаат или ? :icon_lol: За нивните аматерски грешки ли што ги прават? Секако дека се важат головите и фатена ти е ако си уплатил пред да почнале односно пред 16:00.
-----------------------------
Ова Златна Копачка ништо не е во споредба со Плеј ин... еднаш ПСЖ го имав на ливче таму ја пишав на минување и гледам утакмицата во билтен и на ливче 15:00 и отварам резултати кога гледам почнуваат од 17:00.. тоа беше врвот, не планирам веќе да стапнувам таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom