- Член од
- 24 октомври 2014
- Мислења
- 2.803
- Поени од реакции
- 2.446
ne..Надал 22.5+?
ne..Надал 22.5+?
gg prvo poluvreme i gg vtoro poluvremeШто значи типот ГГ1П+2П??![]()
Неможе да е тоа,коеф е 2.95 за овој тип што го имам на ливче..gg prvo poluvreme i gg vtoro poluvreme
togash vrska neam shto tip ti e ova, vo koja kladilnica ?Неможе да е тоа,коеф е 2.95 за овој тип што го имам на ливче..
Какви неписмени луѓе работат у кладилнициве,тоа чудо некое...
Vo vil hil e uplateno livceto i ja poima neam so tip e ova,poso za GG1-GG2 koef e 10 pati pogolemtogash vrska neam shto tip ti e ova, vo koja kladilnica ?
Тоа е новата игра ГГ1 или ГГ2, значи доволно е едното да го фатиш, затоа се помали коеф. Инаку ако прашува некој за Грција јас попрво би ја играл 0-1 или 0-2 точен резултат отколку 3+.Vo vil hil e uplateno livceto i ja poima neam so tip e ova,poso za GG1-GG2 koef e 10 pati pogolem![]()
Да му го изнапикам на жените ваши јас крвта местачка да ви ја изнаебам кој шо ја гледаше знај... вејче 90та минута и со 0:0 одеа напред и нејчеа да да гол... Преку 5 пати сам на сам со голмано ја испуцуваа којзнај каде, и на крај судијата пенал му даде и го испуца бад гол.. ДА ВИ ЈА ЕБАМ ЖЕНАТА НА СИТЕ КО НЕМА ДА ИСПОЦРКАТЕ ПЕДЕРИ МЕСТАЧКИ ДА ВИ ГО ИЗНАПИКА СЕГА ВО ФИНАЛЕ И ДА НЕ ВЛЕЗИТЕ НИКОШ ВО ПРВА ЛИГА МАРШ МАЈКИТЕ ДА ВИ ГИ ЕБАММ!!!!!Со 0:0 Лас Палмас оди финале?