Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Швеѓаниве да дадат 30 гола... не е малце блага границава? Или па и тие се без клучни играчи? :unsure:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.993
Поени од реакции
7.147
@Tomasino значи џабе ја тупеа со Швајцарија дека демек е решавачка, секако ако тепа Франција, а знаеме дека тоа 98% ќе биде така. Значи поарно 1 во некој систем или 1 хен на Швајцарија е подобар избор, знаејќи ги нашиве какви калкуланти се, ќе се чуваат за со Чешка. Плус Чешка-Франција се игра во 18:10 па додека да почнат нашиве, веќе ќе се знае резултатот и ако тепа Франција очекувам лесна победа на Швајцарија, тогаш може и сингл да се товари.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.136
нема калкулации,треба победа во двата натпревара..........треба да се истрча и да се остави срце на терен, и без најдобрите поквалитетен тим имаме,може да ги добиеме.........5-6 добри одбрани на голманите и добри контри и наши се нема кај да бегаат швајцарците..........али ако мислат дека како манекени ќе поминат - нема

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
@Tomasino значи џабе ја тупеа со Швајцарија дека демек е решавачка, секако ако тепа Франција, а знаеме дека тоа 98% ќе биде така. Значи поарно 1 во некој систем или 1 хен на Швајцарија е подобар избор, знаејќи ги нашиве какви калкуланти се, ќе се чуваат за со Чешка. Плус Чешка-Франција се игра во 18:10 па додека да почнат нашиве, веќе ќе се знае резултатот и ако тепа Франција очекувам лесна победа на Швајцарија, тогаш може и сингл да се товари.
Баш дека се очекува да изгубат Чесите е (релативно)решавачка,зошто ако изгубат тие а ние тепаме ќе ни е доволен и бод во Скопје(освен ако не примиме повеќе голови од колку шо дадавме во Чешка)....
Подобри сме од Швајцарија на речиси сите позиции,ама ако се дупат и играат пичкарски како шо си знаат во гости тешко ќе оди...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.993
Поени од реакции
7.147
нема калкулации,треба победа во двата натпревара..........треба да се истрча и да се остави срце на терен, и без најдобрите поквалитетен тим имаме,може да ги добиеме.........5-6 добри одбрани на голманите и добри контри и наши се нема кај да бегаат швајцарците..........али ако мислат дека како манекени ќе поминат - нема
Знајш, ние немаме голмани веќе неколку години наназад.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.924
Поени од реакции
116.341
Ги изиграв Грот-Лопез плус прв сет. 6-3 6-7 6-7. Да ви ја ебам мајката у пичка

Член од
23 август 2010
Мислења
39.924
Поени од реакции
116.341
А мене ме заеба за пари Лопез, и јас све да му ебам у пичка :D
Го мразам највеќе на светот, значи Лопез ми е еден од најомразените тенисери на свет. Нема поима од тенис, значи мизерија од тенисер, само слајсува од бекенд, форхендот му е како на девојче, само ја гура топката во поле, едино сервис има. Да му се серам у непостоечкиот тенисер, да цркне.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Kapusok: SZÉKELY Márton (Balatonfüred), BARTUCZ László (Cegléd)
Balszélsők: GAZDAG Tibor (Csurgó), BÓKA Bendegúz (Balatonfüred)
Balátlövők: BODÓ Richárd (Grundfos Tatabánya), GERDÁN Tibor (Balatonfüred), LIGETVÁRI Patrik (Balatonfüred), FALUVÉGI Rudolf (Balatonfüred), BORSOS Tamás (Csurgó)
Irányítók: LÉKAI Máté (MKB MVM Veszprém), SZÖLLŐSI Balázs (Balatonfüred)
Beállók: BÁNHIDI Bence (Balatonfüred), HEGEDŰS Márk (MOL Pick Szeged)
Jobbátlövők: BALOGH Zsolt (MOL Pick Szeged), ANCSIN Gábor (MOL Pick Szeged)
Jobbszélsők: PÁSZTOR Ákos (Grundfos Tatabánya), HORNYÁK Péter (TuSem Essen, német)

составот на Унгарија..еве оти падна толку квотата за Португалија, кај нив се враќа Роча.

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Олимпијакос -144 тие 145 коша,фала ви.

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Ме интересира во Златна Копачка за обложување во живо дали важат поените од продолжение кошарка ?

A

Aexil Kong

Гостин
Абре луѓе вакво ливче во Српските моцарт кладилници не постои мислам нели..

Плус сомнително е тоа што кодот не е баш валиден за преглед на утакмиците.
Одозгора гледате дека тие утакмици со ID неможат да се најдат кај нас за уплата.

Kajgana Shop

На врв Bottom