Братче, гледам по активноста на темата останавме да пишуваме јас (како малку активен), ти исто така од почесто активните и уште неколку други членови редовно пуштаат по некој коментар. Останатите што порано беа ептен активни изгледа се откажаа од спортската xexeМе дрецнаа русиве мамата мамина... не, јас сум глуБ зошто ги допишав
Се откажаа доста луќе од пишување кога место оставање на типови, они почнаа да си ги мерат кој повеќе погодувал и кој го бивало за играње а кој не. А имаше доста добри типстери, што и да утнале и да си препишал не ти се они криви. Ама многу луѓе изглеа не го сфаќаа тоа.Братче, гледам по активноста на темата останавме да пишуваме јас (како малку активен), ти исто така од почесто активните и уште неколку други членови редовно пуштаат по некој коментар. Останатите што порано беа ептен активни изгледа се откажаа од спортската xexe
OнакаСе думам јас дабл Баерн и Јуве х2 двете, 100% нема да излезат со силни состави, пред нив имаат важни и тешки утакмици а првенствата освоени.
Уште Реал да си го изиграл вака и таман.Oнака