Рома 2 квотаза утре некои утакмици 2-3 квота.. се мислам за Гранада и Мехелен... шо мислите
Реал - 1за утре некои утакмици 2-3 квота.. се мислам за Гранада и Мехелен... шо мислите
3-3Шахјтор од 0-3 ,2-3..ако успее да ме падни дефинитивно ќе си го клам јажето..дали е ова можно што ми се случуива бе?..факинг Ховерла каде натпреварот за ништо не му треба се измотивира на 0-3 и ќе ја вртат утакмицата
Aj бе плачко еден, има ли натпревар да не се жалиш. Не пиша денес дека е ALL-IN затоа нема да ти ја даде.3-3..браво Ховерла.....ајде можите уште 6 гола да стегните ајде имате време
Кој ти е тебе проблемот бе?..ако сакам ќе плачам ако сакам ќе се радвам за тоа е темата и се нарекува КЛАДИЛНИЦА а не тип на денот или некој фан клуб..значи тука се дискутира за натпревари,коефициенти итн..дали се жалам или не моја работа,ако ти сметам игнорирајме и готово...господ да чува небаре ти згрешив нешто па веднаш реплицираш за расправање наместо да помогниш со некаков типн или пак совет..јас за разлика од тебе ќе напишам некој тип и ќе дадам анализа....и дали ќе ми ја даде или не моја работа ама барем на темата смеам да се пожаламAj бе плачко еден, има ли натпревар да не се жалиш. Не пиша денес дека е ALL-IN затоа нема да ти ја даде.
Барем почекај да заврши натпреварот па после пцуј и мајки и шајки и се. Ми се гади кога ќе ми стигне нотификација дека ти си реплицирал на темава, знам дека е некоја глупост за утакмица која е на полувреме и уште не ти влегла на тикет.Кој ти е тебе проблемот бе?..ако сакам ќе плачам ако сакам ќе се радвам за тоа е темата и се нарекува КЛАДИЛНИЦА а не тип на денот или некој фан клуб..значи тука се дискутира за натпревари,коефициенти итн..дали се жалам или не моја работа,ако ти сметам игнорирајме и готово...господ да чува небаре ти згрешив нешто па веднаш реплицираш за расправање наместо да помогниш со некаков типн или пак совет..јас за разлика од тебе ќе напишам некој тип и ќе дадам анализа....и дали ќе ми ја даде или не моја работа ама барем на темата смеам да се пожалам
ЗНачи темата служи за дискусија на натпреварите,стварно ја претерував порано кога од 60-та минута плачев ама овие Шахтјор ја претераа..од 0-3 ,3-3?..па не заебавај и ти да беше ќе експлодираше..со ебаните Ховерла ..нека се гонат упичку матер само дополнителни нерви ми ставија..Барем почекај да заврши натпреварот па после пцуј и мајки и шајки и се. Ми се гади кога ќе ми стигне нотификација дека ти си реплицирал на темава, знам дека е некоја глупост за утакмица која е на полувреме и уште не ти влегла на тикет.
za malce nemashe da ti ja daeЗНачи темата служи за дискусија на натпреварите,стварно ја претерував порано кога од 60-та минута плачев ама овие Шахтјор ја претераа..од 0-3 ,3-3?..па не заебавај и ти да беше ќе експлодираше..со ебаните Ховерла ..нека се гонат упичку матер само дополнителни нерви ми ставија..