Кладилница (Генерална дискусија)

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
Staiv livche denes posle 4 god, si vikam da si probam srekjata, posho porano pa i ne me sakashe tolku.

Wish me luck :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ај ќе замолам некој да ми пише како тоа ЦСКА Москва кошаркава за ПОМАЛКУ ОД МИНУТА успеаја да примат 9 поени по ред ?

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
Хахахахах шо збориш бе, ја кец ја стаив. На rezultati ја имав чекирано да ми дава фидс до кај е што е како е, у последните 20 минути кога почна да свири на пола минута, си викам овие нормални ли се. Иначе еве што играв ја:

WBA-Man GG3+
Sociedad-Getafe DSX2
Twente-Roda K2
Falkenberg-Helsingbor GG
Rubin-Mordovia K1
Panionios-PAS K1
Nadal-Bolelli K1

50 еура добивка

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Добро ја се жалам ЦСКА што за пола минута примија 9 поена (уште барам некој видео или нешто да ми прати) ама ти си цар бе човече..маскота на коцкарите..просечен коцкар на годината....
1 до 4....игриве у пола кладилници ги нема...ти ја најде....ја уплати...и со 4 гола у последни 20 минути падна...алал ти вера.... :cuc:

Ама и да бидеме реални против екипа на Ливаја си играл :D

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
Знаев дека грциве ќе ебат и дека не треба да ги пишам маме им ебам

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Да си ја пробам среќата со магијата и јас.
Ајде Хелсинборг збрцајте еден !

Повеќе од аватаров мој промашувам.

Последно уредено:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.831
Поени од реакции
17.776
Добро ја се жалам ЦСКА што за пола минута примија 9 поена (уште барам некој видео или нешто да ми прати) ама ти си цар бе човече..маскота на коцкарите..просечен коцкар на годината....
1 до 4....игриве у пола кладилници ги нема...ти ја најде....ја уплати...и со 4 гола у последни 20 минути падна...алал ти вера.... :cuc:

ќе се умира неможи ова поќе хахахаххахахаха знаев !

И

Игнориран член

Гостин
Манчестер бе...:facepalm:
Ова ми е последен пат да ги ставам на тикет оваа сезона . Здравјето ми ги зедоја.:D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
гг1 ја иам идиотиве со 200 милионски напад неможат еден шугав гол да дадат. Да ти ебам тимот

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Ебате Сосиедад - Гетафе само уште еден гол да паднеше и добитен на вака тапа ден

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549

Нема екипа во колективните(а богами и индивидуалните)спортови шо Џони ја нема уплатено(и промашено)..:pos:

Член од
14 април 2012
Мислења
33.012
Поени од реакции
67.899
А бе уште не научивте дека Јунајтед се игра тим 1 или тим 2?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.976
Поени од реакции
116.639
А бе уште не научивте дека Јунајтед се игра тим 1 или тим 2?
Научивме. Затоа Сасари ја ставивме да не тепа над 2.5 и на резултат 80-82 две слободни имаат Пистоиа од кои првото го дадоа а второто го промашија. После тоа утнаа два напади по ред, за на крајот Сасари да даде две слободни а моиве да утнат напад за израмнување. Е јебеш га, против малер не се може. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom