Хахахахах шо збориш бе, ја кец ја стаив. На rezultati ја имав чекирано да ми дава фидс до кај е што е како е, у последните 20 минути кога почна да свири на пола минута, си викам овие нормални ли се. Иначе еве што играв ја:
Добро ја се жалам ЦСКА што за пола минута примија 9 поена (уште барам некој видео или нешто да ми прати) ама ти си цар бе човече..маскота на коцкарите..просечен коцкар на годината....
ќе се умира неможи ова поќе хахахаххахахаха знаев !Добро ја се жалам ЦСКА што за пола минута примија 9 поена (уште барам некој видео или нешто да ми прати) ама ти си цар бе човече..маскота на коцкарите..просечен коцкар на годината....
1 до 4....игриве у пола кладилници ги нема...ти ја најде....ја уплати...и со 4 гола у последни 20 минути падна...алал ти вера....
Ама и да бидеме реални против екипа на Ливаја си играл
![]()
Нема екипа во колективните(а богами и индивидуалните)спортови шо Џони ја нема уплатено(и промашено)..Добро ја се жалам ЦСКА што за пола минута примија 9 поена (уште барам некој видео или нешто да ми прати) ама ти си цар бе човече..маскота на коцкарите..просечен коцкар на годината....
1 до 4....игриве у пола кладилници ги нема...ти ја најде....ја уплати...и со 4 гола у последни 20 минути падна...алал ти вера....
Ама и да бидеме реални против екипа на Ливаја си играл
![]()
Научивме. Затоа Сасари ја ставивме да не тепа над 2.5 и на резултат 80-82 две слободни имаат Пистоиа од кои првото го дадоа а второто го промашија. После тоа утнаа два напади по ред, за на крајот Сасари да даде две слободни а моиве да утнат напад за израмнување. Е јебеш га, против малер не се може.А бе уште не научивте дека Јунајтед се игра тим 1 или тим 2?