- Член од
- 5 октомври 2012
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 1.172
има тема пополакиПрегледај го приврзокот 70285Прегледај го приврзокот 70286Прегледај го приврзокот 70287za 2 dena uplata 1200 den,, da ne me iscurea po 1 utakmica ke sum zemal 11 000 den ,,![]()
Не расипувај сега сите 1 стават ти ХMonaco - X @ 3.70
Па баш затоа, ако испадне 1 кладилниците ке ги затворат... мислам дека е реално овде X, Монако сега дојде во прва лига и глупо е да се очекува дека уште на стартот ќе бидат први..ако не денес во следното коло ќе кикснат, а и им фалат неколку важни играчи од средината, така да ќе видимеНе расипувај сега сите 1 стават ти Х
Лажен е бре репорт сите , јас му ја видов цаката и само што му коментирав ме банира , имаше еден тикет со 500 уплата поставено и после од друг профил со истиот код тикет направен на 5000 уплата , инаку со кодовите од спортлајф уплаќа тикет со 1.20 утакмица и нормално добитна е и тој код го става, зошто не извади од Моцарт тикет со код .https://www.facebook.com/kirco.zafirov.54 a ovaj fb dali e lazen ili ne . neznam,, ama so se slucuva so tipovite so gi ostava vcera gent 2-1 ja imal postaveno free i prethodni utakmici ima ostaveno free i site pogodeni( ako e spam izbrisete go )
stom se misles igraj gi gol gol siteчелзи реал барса дортмунд мислам ќе испаднат, Псж или порто ќе ја еба работата некој, уште се мислам дали да ги ставам на некоја поголема сума овие првите 4.
Sent from my U8180 using Tapatalk 2