Кичево

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.269
Поени од реакции
15.382
Отпочеток додека се стиша галамата Мети(со цигарите) ќе биди малку фин....но после...

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.069
Поени од реакции
1.555
Веројатно. Цела фама и магла уствари беа затоа што селскиот одбор беше против албанец купувач па направиле параван да ги изиграат. Штета што никој не ја барем израмни нивната понуда.

argenthessis

Highflyer
Член од
9 јуни 2011
Мислења
1.611
Поени од реакции
2.129
Јас кога учев, 5 класа имаше општа гимназија и два природно математичка насока па сега рачунајте колку има иселено.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.069
Поени од реакции
1.555
Ајде ќе речеш во средно одат по други градови ама еве основно...генерацијата само во Кузман бевме околу 150. Сега Бато и Кузман немаат толку заедно. Додај тука и дека сега многу помалку ги запишуваат во Санде значи катастрофа 3:1.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.500
Поени од реакции
37.337
...да го спомнеме во темава за Кичево и младиот македонски пијанист Лука Лазарески кој заслужува светла клавирска иднина!

видео запис на „Spring Waltz“, отсвирена на 8-ми мај 2022 година во чест на Владиката Партениј, Игумен на Бигорската обител, на големиот Велигденски концерт во Кичево – „На многаја лета, Владико на нашите срца!“

...11 год кичевчанец Лука Лазарески, пијано концерт 22 12 2023,

браво за Лука, само напред :oeoeoe:

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.069
Поени од реакции
1.555
Ајде нешто корисно да пишеме кичевчани, се бараат девојки за работа на каса во Станица Стража, условите се привлечни, обезбеден превоз и храна ако имате некој што сака да работи повеќе инфо во ПП.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.269
Поени од реакции
15.382
Кој знае, знае.

Gesendet von meinem SM-S921B mit Tapatalk
Кога се растураше фабриката имаше јавен повик до сите граѓани за безпари кој сака да си подигни вакви сервиси. Јас повеќе ги сакав и зедов од тие саксиите за цвеќина со кафеави тацни

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175
Кога се растураше фабриката имаше јавен повик до сите граѓани за безпари кој сака да си подигни вакви сервиси. Јас повеќе ги сакав и зедов од тие саксиите за цвеќина со кафеави тацни
Има луѓе кои таму работеле, претежно нели од тука околните села, кои имаат цели магацини собрано дома во тек на годините. Ретко кој знае да ги цени а делумно и ги фрлаат оти нели се стари итн. Штета ама може уште по некое парче да се најде вака.

Kajgana Shop

На врв Bottom