Кичево

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.530
Поени од реакции
22.185
Лесна му земја на владиката, колку што знам одобри во времето шумата околу Манастирот Пречиста да биде сечена буквално ја соголија цела планина. Алит или како го викаа роваше низ Кичевиава. Удел имаше и локалната политика лидерот на локалната СДС на пример.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.451
Поени од реакции
2.453
Све е точно освен дека тие го измислиле Тимотеј. Да ...имат дил, прават хидроелектрана негде помеѓу Охрид и Ресен и затоа го продадоа Жито Караорман( кој во меѓувреме го пропаднаа сватовите на Али-стечај). не ми се верува дека имало некој што за пари ќе го превесла Тимотеј

Иначе Елизабета му е внука од сестра....а татко е нејзин е еден од директорите што го пропаднаа ДИК Копачка.

Софронија е во најстарите масони во Мкд...многу порано е таму него некои новокомпоновани бизМисмени
знам кое софче со фолксвагенот/буба во 90 тите и кај беше паркирано....ама ме интересираше за текстот....имало еден во охрид од религиозните шо давал со камати преку 2 лице...не вервев ама вистина било

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.277
Поени од реакции
15.401
знам кое софче со фолксвагенот/буба во 90 тите и кај беше паркирано....ама ме интересираше за текстот....имало еден во охрид од религиозните шо давал со камати преку 2 лице...не вервев ама вистина било
За Софче многумина даваат пари со камата....меѓу првите е Горан Ушко од хотел Парк

Иначе Тимотеј(лесна му земја) го чуваше и после тоа пренесе преку граница Алит Абази кого полицијата го бараше за криминал. Заедно беа во дил со сечење на манастирската шума кај Св.Пречиста-Кичево

Kajgana Shop

На врв Bottom