абе ај што ми кажа.... имале сузуки машина....:pos2:
глеј сега колку си контрадикторен... пред малце тврдеше дека марка проагала околу 50.000 километри, а сега велиш сузуки било на тој мотор па затоа ТОЛКУ МНОГУ ИСТЕРАЛО а тоа е дури 24.000 километри.... аме прошло тоа поред сузуки бе, не зезај... може да е начинот на работа и изведба како на сузуки т.е. копија на нивниот мотор, ама дека е баш сузуки тоа мало сутра... си имаат и кинезите свои брендови... јас имав еден кинез со ЈАМАХА машина... и кој го виде сите рекоа јамаха дека е, арно ама прошло поред јамаха тоа... кпијља на нивниот мотор е. не паше ниедно штрафче од јамаха... му пројдов околу 19.000 па дојде на ред за ремонт кој кошташе 6.500 денари... е ај кажи ми тоа априлиите, или вистинските јамахи... колку им коѓта само клипот? САМО КЛИПОТ кошта повеке одколку цел кит за ремонт на овие “никаквиве, лошиве и евтиниве“ кинези... плус толку се евтини што можеш да мењаш моторчиња колку ти душа сака... а да рокнам 5.000 евра за мотор треба да се венчам со него бе... што се вика за свадба со жена ми толку потрошив.:pos2: за таа сума ке купам 7 скроз различни по дизајн и боја кинески мотори кои вкупно ке траат подолго отколку еден за истите пари... и на крај ке имам околу пола тон железо, кое кога ке го продадам на отпад ке си купам уште еден кинез, додека ти идеш пешки