- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 16.461
- Поени од реакции
- 18.712
Алах акбар, има видео пред да се распука.Баш исчекувам да видам што етникум е пиштолџијата.
Има и видео од пукањето, језиво
Алах акбар, има видео пред да се распука.Баш исчекувам да видам што етникум е пиштолџијата.
Па најбезбедно моментално ти е на стадион.Шо кажуваат кај нас на вести? Се различно слушав, само паники ствараат.
Јас сум малер, заглавен сум на стадион
Ваљда ќе расчистат ситуација.
Тоа да, ама имам пат 400 км до домаПа најбезбедно моментално ти е на стадион.
Читав на нет дека надлежните апелираат сите да седат на стадион како најбезбедни, моментално е вклучен аларм за највисок ризик, тероризам, претпоставувам осомничениот е бегство.Тоа да, ама имам пат 400 км до дома
НеженМене од секогаш ми било страв на вакви настани да одам
Абе сите вака храбри на форум, а да пукни една петарда на стадион пустина ќе фатите, ќе не знајте од која врата побрзо да излезите.Нежен
Јас претпоставувам дека е од Естонија.Баш исчекувам да видам што етникум е пиштолџијата.
A решението е едноставно, нека им дадат двојазичност, нека им дадат општини, партија која ќе биде вечно во власта и ете ти мед и млеко во Европа.Ако, убо, 2001 ни го наметнаа соживотот со племето, сега нека го поживеат и тие соживотот со други племиња.
Рашфорд не треба да стои на листава. Неговото место е на левата крилна позиција зацементиран во прва постава на Англија пошто пред година-две имаше дадено 14 гола у цела сезона.Господине Саутгејт дали земате дрога пред да селектирате играчи ?
Прегледај го приврзокот 397421
Ок, а другиве 3ца ? Башка Мегваја ?Рашфорд не треба да стои на листава. Неговото место е на левата крилна позиција зацементиран во прва постава на Англија пошто пред година-две имаше дадено 14 гола у цела сезона.