Квалификации за европските натпреварувања

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.384
Поени од реакции
4.321
Шо кажуваат кај нас на вести? Се различно слушав, само паники ствараат.

Јас сум малер, заглавен сум на стадион :facepalm:

Ваљда ќе расчистат ситуација.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.461
Поени од реакции
18.712
Шо кажуваат кај нас на вести? Се различно слушав, само паники ствараат.

Јас сум малер, заглавен сум на стадион :facepalm:

Ваљда ќе расчистат ситуација.
Па најбезбедно моментално ти е на стадион.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.461
Поени од реакции
18.712
Тоа да, ама имам пат 400 км до дома :D
Читав на нет дека надлежните апелираат сите да седат на стадион како најбезбедни, моментално е вклучен аларм за највисок ризик, тероризам, претпоставувам осомничениот е бегство.
Мене од секогаш ми било страв на вакви настани да одам, секогаш го имам тој подсвесен страв од тероризам гледајќи шо све се дешава низ светот во последно.

Сега во најголема агонија се фамилиите на Шведските навивачи кои отпатуваа на натпреварот,оти кажаа дека убиените се со Шведски дресови. Па дури стапат во контакт со блиските дека се во ред, можам да замислам во каква паника се нашле.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.661
Поени од реакции
5.365
Ако, убо, 2001 ни го наметнаа соживотот со племето, сега нека го поживеат и тие соживотот со други племиња.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Ако, убо, 2001 ни го наметнаа соживотот со племето, сега нека го поживеат и тие соживотот со други племиња.
A решението е едноставно, нека им дадат двојазичност, нека им дадат општини, партија која ќе биде вечно во власта и ете ти мед и млеко во Европа.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.432
Поени од реакции
4.175
Италија составон го гледам.. Ми се темни.. Просек до просек..

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Господине Саутгејт дали земате дрога пред да селектирате играчи ?
Прегледај го приврзокот 397421
Рашфорд не треба да стои на листава. Неговото место е на левата крилна позиција зацементиран во прва постава на Англија пошто пред година-две имаше дадено 14 гола у цела сезона. :kafence:

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.322
Поени од реакции
5.354
И каква поврзаност има Филипс и Хендерсон со Палмер и Гордон? Едниве крила другиве дмф. Друга опција наместо овие двајца не гледам.

А Палмер и Гордон не се зимаат зошто Англија има 583863 крила, не може на сите да им удоволиш.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.495
Поени од реакции
26.062
Рашфорд не треба да стои на листава. Неговото место е на левата крилна позиција зацементиран во прва постава на Англија пошто пред година-две имаше дадено 14 гола у цела сезона. :kafence:
Ок, а другиве 3ца ? Башка Мегваја ?

Kajgana Shop

На врв Bottom