Квалификации за ЛШ: ВАРДАР Скопје - БАТЕ Борисов

Кој ќе помине во 3то коло ?

• Вкупно гласачи
    227
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Поарно глеј си на ТВ, ако веќе се наоѓаш на таа позиција, само атмосфера ќе осетиш, фудбал малце потешко дека ќе глеаш.:D
Па нема да им ана тв и тоа можеби е уште еден фактор што е зголемена продажбата.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.926
Поени од реакции
16.214
Па нема да им ана тв и тоа можеби е уште еден фактор што е зголемена продажбата.
Ќе има на ТВ, не ме заебавај сеа и ти.:D
МТВ склучија договор за двете утакмици и таму и тука, ама овие паметните не можеле или немале време за да го качат преносот на сателит, па за тоа немаше и на МТВ.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ќе има на ТВ, не ме заебавај сеа и ти.:D
МТВ склучија договор за двете утакмици и таму и тука, ама овие паметните не можеле или немале време за да го качат преносот на сателит, па за тоа немаше и на МТВ.
Не видов реклама?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.926
Поени од реакции
16.214
Не видов реклама?
Goran Sterjov
MTV svoeto go zavrsi, gi dogovori prensoste od dvata meca, no... Za zal sekogas ima edno no... Belorusite imaat problem kako da go emituvaat prenosot na nekoj satelit... Nemale takva namera... Sreka sto tuka se vmesa tretata strana, pa bi trebalo tie da im pomognat da se zavrsi rabotata do kraj...

H

HITCH

Гостин
Да молиме Бога Вардар да се пласира понатаму, инаку ќе висат на копјето од „Воинот на коњ“.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.884
Поени од реакции
6.950
Како шо слушнав ако стигнеме до 4-то коло и испаднеме играме директно во групите од ЛЕ? Па то ќе биде како ЛШ за нас :vozbud:

П

Паган-др

Гостин
Само што се вратив од фан шоп, земав за на запад.

И глеам се мислите на крајните блокови дали се гледа, не сме ние Камп Ноу, па на крајните блокови и редови да не се глеа ништо. Градски е. :D

Член од
25 септември 2009
Мислења
793
Поени од реакции
368
Dali na vardar ke mu treba nisto pomalku od pobeda za da odi napred? Ili samo gol razlikata nesto ke ima uloga...ne mi e jasno?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.351
Dali na vardar ke mu treba nisto pomalku od pobeda za da odi napred? Ili samo gol razlikata nesto ke ima uloga...ne mi e jasno?
Само победа му одговара.
Ако победи 3-2 ќе има продолженија а ако победи 4-3,5-4 итн БАТЕ иде понатаму

H

-HRO

Гостин
Очекувам да тепаме.
Вардар има солиден тим. Одлично се справивме со еден Бате Борисов кој влезе во групната фаза на ЛШ.
Сега имаме нов стадион, одлична атмосфера, нашиот шампион е повторно на нозе и имаме продадени 15.000 карти уште по првите 5 часа од пуштањето во продажба.
Голема предност е што играме дома, и очекувам победа од барем 1-0 за пласман.
Напред Вардар!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom