- Член од
- 14 април 2010
- Мислења
- 4.695
- Поени од реакции
- 6.059
Рекоа дека ќе има низ сите тобака ширум Македонија е сега може да отидете да проверите дали има да кажеИма по Тобакава у Тетово карте?
Рекоа дека ќе има низ сите тобака ширум Македонија е сега може да отидете да проверите дали има да кажеИма по Тобакава у Тетово карте?
Па нема да им ана тв и тоа можеби е уште еден фактор што е зголемена продажбата.Поарно глеј си на ТВ, ако веќе се наоѓаш на таа позиција, само атмосфера ќе осетиш, фудбал малце потешко дека ќе глеаш.
Ќе има на ТВ, не ме заебавај сеа и ти.Па нема да им ана тв и тоа можеби е уште еден фактор што е зголемена продажбата.
Не видов реклама?Ќе има на ТВ, не ме заебавај сеа и ти.
МТВ склучија договор за двете утакмици и таму и тука, ама овие паметните не можеле или немале време за да го качат преносот на сателит, па за тоа немаше и на МТВ.
Не видов реклама?
Goran Sterjov
MTV svoeto go zavrsi, gi dogovori prensoste od dvata meca, no... Za zal sekogas ima edno no... Belorusite imaat problem kako da go emituvaat prenosot na nekoj satelit... Nemale takva namera... Sreka sto tuka se vmesa tretata strana, pa bi trebalo tie da im pomognat da se zavrsi rabotata do kraj...
Od sekade e dobra preglednost drugar24 блок , 25то седиште . Thats in the sky , right ?
Треба победа од 1-0 или 2-1, со 3-2 за Вардар се оди на продолженија.Dali na vardar ke mu treba nisto pomalku od pobeda za da odi napred? Ili samo gol razlikata nesto ke ima uloga...ne mi e jasno?
Само победа му одговара.Dali na vardar ke mu treba nisto pomalku od pobeda za da odi napred? Ili samo gol razlikata nesto ke ima uloga...ne mi e jasno?