Квалификации за ЛШ: ВАРДАР Скопје - БАТЕ Борисов

Кој ќе помине во 3то коло ?

• Вкупно гласачи
    227
Статус
Затворена за нови мислења.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Апсолутно дека и јас верувам во оваа теорија. Кај нас за све се брка врски, така и за подобар поглед и подобри седишта. Иначе картите одма ќе се пуштеа во продажба, но сигурно овие најубави блокови во средина се продадени на семејства на играчите, на бивши играчи и слично. И затоа јас не памтам откако има нумераицја на седишта да сум зел 3 и 4 блок на јужна или тие у средина што се на север.
Јас земав сеа за север у средина, нема везе муабетот.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Јас земав сеа за север у средина, нема везе муабетот.
Епа јас кога бев немаше за средина, и тоа барав 4-ти блок јужна ми рече дека нема ниту една карта за тој блок. бев околу 12 часот. Ми нудеше 5 и 6 блок.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.574
Другари, погрешна фама се ствара за картиве. Сега пред пола саат бев во Тобако 1 кај Т.Ц Бисер во Аеродром и имаше карти за Јужна за блок 1,2,5 и 6. Јас си купив за север за блок 16, блок 23 бил ВИП и не продавале за тој. Сакам да кажам дека се направи погрешен моабет дека нема карти, а карти има колку ти душа сака. Валјда Блок 3 и 4 од Јужна ги дале во некои Тобакоа близу Центар или на стадион па тие побрзо се распродале инаку за останативе како што ви реков си има.

Поз.
Јас сум бев саат покасно од тебе и немаше за блок 16ка, земав за 15ка. Гледам веќе тројца сме земале на 15ка.

Карти има, али подобрите места се распродаваат зашто сите ги бараат тие карти. Во понеделник ќе останат најлошите места.

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.455
Поени од реакции
2.008
Другар пред некој саат зема 3 карти за блок 15 или 16, петти ред. Ако на некое продажно место се продале картите за тој и тој блок, таа и таа трибина не значи дека нема карти. Карти сеуште има во изобилие. Секако дека нај атрактивните побргу ќе се продадат.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Иначе карти има во сите Together тобака?
Да да, не е битно во кое да одиш, си има програма преку компјутер и на лице емсто ти ја печати картата, пред тоа гледа кое место е слободно преку компјутер во мрежа се поврзани сите тобака.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.443
Поени од реакции
5.568
Пред 1 саат земав за север Блок 18 ред 3...имаше уште малку за север :)

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Јас сум бев саат покасно од тебе и немаше за блок 16ка, земав за 15ка. Гледам веќе тројца сме земале на 15ка...
И јас купив 6 карти за 15 блок пред 3 часа

Severna.jpg

Мислам дека ова што излезе по странициве дека 15 000 карти се продадени е само да се поттикнат луѓето што побрзо да се распродаде стадионот

А

Анноун

Гостин
Поарно глеј си на ТВ, ако веќе се наоѓаш на таа позиција, само атмосфера ќе осетиш, фудбал малце потешко дека ќе глеаш.:D
Еј , фала на утешителните зборови . Супер е местото бе , само да не сум зад корнер знаменцето . Барем вратот нема да морам многу многу да го мрдам .:)

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
За тие што мислите дека нема да гледате фудбал ако сте на тие блокови на ќошот сверо исотк северо зпаад и југо исток југо зпад се лажете од сегдека има одлична прегелднсот

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.412
Поени од реакции
16.680
Ненормална работа еј, сакав 5 седишта у ред да се немало да купиш.
Али држ-недај пола саат дремење у Тобако и најдов :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom