Квалификации за ЛШ: ВАРДАР Скопје - БАТЕ Борисов

• Креатор на темата Креатор на темата DracevoTheCity
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе помине во 3то коло ?

• Вкупно гласачи
    227
Статус
Затворена за нови мислења.
Поарно глеј си на ТВ, ако веќе се наоѓаш на таа позиција, само атмосфера ќе осетиш, фудбал малце потешко дека ќе глеаш.:D

Па нема да им ана тв и тоа можеби е уште еден фактор што е зголемена продажбата.

Па нема да им ана тв и тоа можеби е уште еден фактор што е зголемена продажбата.
Ќе има на ТВ, не ме заебавај сеа и ти.:D
МТВ склучија договор за двете утакмици и таму и тука, ама овие паметните не можеле или немале време за да го качат преносот на сателит, па за тоа немаше и на МТВ.

Ќе има на ТВ, не ме заебавај сеа и ти.:D
МТВ склучија договор за двете утакмици и таму и тука, ама овие паметните не можеле или немале време за да го качат преносот на сателит, па за тоа немаше и на МТВ.

Не видов реклама?

Не видов реклама?
Goran Sterjov
MTV svoeto go zavrsi, gi dogovori prensoste od dvata meca, no... Za zal sekogas ima edno no... Belorusite imaat problem kako da go emituvaat prenosot na nekoj satelit... Nemale takva namera... Sreka sto tuka se vmesa tretata strana, pa bi trebalo tie da im pomognat da se zavrsi rabotata do kraj...

Да молиме Бога Вардар да се пласира понатаму, инаку ќе висат на копјето од „Воинот на коњ“.

Како шо слушнав ако стигнеме до 4-то коло и испаднеме играме директно во групите од ЛЕ? Па то ќе биде како ЛШ за нас :vozbud:

Само што се вратив од фан шоп, земав за на запад.

И глеам се мислите на крајните блокови дали се гледа, не сме ние Камп Ноу, па на крајните блокови и редови да не се глеа ништо. Градски е. :D

Dali na vardar ke mu treba nisto pomalku od pobeda za da odi napred? Ili samo gol razlikata nesto ke ima uloga...ne mi e jasno?

Dali na vardar ke mu treba nisto pomalku od pobeda za da odi napred? Ili samo gol razlikata nesto ke ima uloga...ne mi e jasno?
Само победа му одговара.
Ако победи 3-2 ќе има продолженија а ако победи 4-3,5-4 итн БАТЕ иде понатаму

Очекувам да тепаме.
Вардар има солиден тим. Одлично се справивме со еден Бате Борисов кој влезе во групната фаза на ЛШ.
Сега имаме нов стадион, одлична атмосфера, нашиот шампион е повторно на нозе и имаме продадени 15.000 карти уште по првите 5 часа од пуштањето во продажба.
Голема предност е што играме дома, и очекувам победа од барем 1-0 за пласман.
Напред Вардар!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom