Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Не ми е уште јасно зашто Спахиќ на овие 2 меча не си ја тераше 4-4-2 формацијата која им носеше успех.

Јес да се изнапромаши Ведо у првиот меч, али он од кој влезе живна играта, а денеска не доби ниту една минута ! Од вечниот Босански талент Меѓуњанин ми се сере, а Салиховиќ и Ведад седат на клупа, о боже господе !!

пс. а таа Барселона што им направи на Мадриѓаниве тоа чудо едно :icon_lol:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
За другото не ме интересира,ти кажав за тоа што е поврзано со фудбалот.
Врска немаш,ама она вистина појма немаш.Мачнина ми иде кога те читам.
Вербално сакам да се пресметаш со мене,ваљда затоа и овде на форумов сме.
И кај виде навреда во постот што си го цитирал?Или почна да бладаш?
Браво браво, шо сакаше да кажиш со две-три реченици ? Што неам појма? Да бидам селектор?
Секако дека неам појма, не изиграм експерт стручњак .....
Кај видов навреда?
Па не е само денеска бе море , скоро на секој пост претходно кога и да сум те цитирал си навредувал и не само мене и други членови, а за тоа да не мешам други работи ТИ МЕШАШ, овде на Тошо не ми се прај.(n)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.402
Поени од реакции
16.632
Ова босанскава репрезентација на чело со Џеко, многу јаки бе :icon_lol:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.880
Поени од реакции
6.940
Португалциве се надевам дека уште во групите ќе испаднат. Заедно со французите. Вакви мизерни репрезентации мразам
Оти бе мизерни Португалија. Точно дека и јас сакам да испаднат и ќе испаднат ама не затоа што се мизерни, напротив. Ќе испаднат оди Португалија немаат светска класа напаѓач, шпиц играч. Ги имаат Роналдо и Нани ама јак центарфор немаат. Постига, Лиедсон се се тоа втора класа играчи. А одбраната и дефанзивците во средната, рака на срце им се добри :) Босна немаше среќа уште во групите кога не си ја тепа Франција поштено на гости и сега ќе беа веќе пласирани ама ова е уште едно големо искуство за нив и ако продолжат вака мислам дека на СП во Бразил ќе се пласираат :) Групата пак им е релативно лесна. Единствени противници им се Словачка и Грција. Литванија, Латвија и Лихтенштајн би требало да се боза за нив.

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Не ми е уште јасно зашто Спахиќ на овие 2 меча не си ја тераше 4-4-2 формацијата која им носеше успех.

Јес да се изнапромаши Ведо у првиот меч, али он од кој влезе живна играта, а денеска не доби ниту една минута ! Од вечниот Босански талент Меѓуњанин ми се сере, а Салиховиќ и Ведад седат на клупа, о боже господе !!

пс. а таа Барселона што им направи на Мадриѓаниве тоа чудо едно :icon_lol:
Дан е Сушиќ? :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.662
Поени од реакции
11.810
Оти бе мизерни Португалија. Точно дека и јас сакам да испаднат и ќе испаднат ама не затоа што се мизерни, напротив. Ќе испаднат оди Португалија немаат светска класа напаѓач, шпиц играч. Ги имаат Роналдо и Нани ама јак центарфор немаат. Постига, Лиедсон се се тоа втора класа играчи. А одбраната и дефанзивците во средната, рака на срце им се добри :) Босна немаше среќа уште во групите кога не си ја тепа Франција поштено на гости и сега ќе беа веќе пласирани ама ова е уште едно големо искуство за нив и ако продолжат вака мислам дека на СП во Бразил ќе се пласираат :) Групата пак им е релативно лесна. Единствени противници им се Словачка и Грција. Литванија, Латвија и Лихтенштајн би требало да се боза за нив.
Сега се мизерни. Некако со влечкање се провнуваат. Во времето на Сколари играа баш допадлив фудбал ама сега ми се гади од нив. А Французиве не ги сакам поради УЕФА и Платини. И тие некако со туркање тераат. Баш ми беа интересна репрезентација дури Зидан играше таму ама сега - исто како претходниве

Член од
26 октомври 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
1.167
Сега се мизерни. Некако со влечкање се провнуваат. Во времето на Сколари играа баш допадлив фудбал ама сега ми се гади од нив. А Французиве не ги сакам поради УЕФА и Платини. И тие некако со туркање тераат. Баш ми беа интересна репрезентација дури Зидан играше таму ама сега - исто како претходниве
Да мило мое пријателче :D за Португалија мизерни се ама .........новиот европски шампион ќе биде Франција си знаеш ти убаво :love::love::love:.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.662
Поени од реакции
11.810

Kajgana Shop

На врв Bottom