Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Според непредокот и последните резултати на Ирска и Словачка ќе го јадеме сигурно. Со Русија ќе бидат мотивирани за прва позиција за да не им се случи ова што им се случи сега, па и од нив ќе го јадеме. Знаејќи како играме во гости би требало со Ерменија максимум бод да се земе, зашто не се ерменциве нешто послаби од нас. Само очекувам да ги пуниме Андора.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Искрено Русија како најслаба мора да кажам дека е реално да имаме позитивни дуели.
Ама Ирска и Словачка се репрезентации можеби и поквалитетни од Русите и тука од третиот шешир можеше послаба екипа.
Се на се тешка група ама реално имавме и среќа можеби нема да гледаме силна репрезентација на градски иако Ирците се добри но од првиот шешир успеавме да извлечеме најслаборангирана екипа.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Доколку не ни се паднеше Ирска, ќе речев дека имаме шанси и за 2ро место. Но, вака тешко...дома би требало да ги добиеме сите освен Ирска и Русија. На гости очекувам победи против Ерменија и Андора, и ако може да им скинеме бод на другите. Според мене најсериозни конкуренти за пласман понатаму се Русија и Ирска, од сенка може да се каже и Словачка.

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
4-to mesto u grupata ne ni bega .. kako i sekoj ciklus ..osven ako ne ja dogovorat pak so Andora :D:pos2:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.316
Поени од реакции
8.309
ништо вкрај глупа група и ни нема спас од ова 4 место
единствено решение за да бидиме на европско првенство е во грујо ако го манат точките и да направи уште два стадиони како алксандармакедонски и да бидиме коораганизатори со некој од сосдите друго чаре ни нема :kesa:
а реално слаба и неатрактивна група со паметна игра можно е изнедаување па ќе видиме и со кој распоред ќе бидиме и според мене најодбро е да игарме првите две утакмици на страна за да се доправи стадионот односно трибимите за да не биди само северната трибина во употреба или ако мора да игарме дома да игарме со по слабите реперзентации на една трибина :salut:
со русија 3 бода
ирска 3бода
словачка 4бода
и 10 бода од другите две би требало да се доволно :smir:

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Шта је бре мишеви шта сте се усрали :) ОДИМЕ НА ЕВРПСКО што ви е. ако треба и од трибини че го гледаме :)
Иначе јас малер сум, пред да почни реков Русија и Словачка:kesa:
Заебанцијата на страна, имаме шанса за 2 место. Шо ги напраевте вие Ирциве и Словациве...

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Све беше добар ждребот додека андри шевченко не ја извлече турција прва а блохин после словачка, исто така и од 1-ва група првин германија а после русија. па искрено познавајќи го нашиот менталитет со германија би можеле бод да извадиеме отколку со словачка и русија кои традиционално не парчосуваат.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Шта је бре мишеви шта сте се усрали :) ОДИМЕ НА ЕВРПСКО што ви е. ако треба и од трибини че го гледаме :)
Иначе јас малер сум, пред да почни реков Русија и Словачка:kesa:
Заебанцијата на страна, имаме шанса за 2 место. Шо ги напраевте вие Ирциве и Словациве...
Тоа што не сме ние..всушност Ирска е поквалитетна од Русија, знаејќи ги последните резултати, играчите и тренерот.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
aбе добра е ждребката за нас , имаме шанси!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Со Ирска имаме позитивен резултат. Ви текнува 3-2 на Градски со голот на Ѓорѓи Христов.
Е сега Ирците се друга екипа и ќе биде тешко.
И Словачка ни должи со нејзе имаме лоши резултати сега е време да им се вратиме.
Ерменија како и секогаш знае да биде непредвидлива.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Колку им е криво сега на ффм и харалмпие што немаат атрактивен противник да пунат каса и после да се богатат :pos2:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.762
Можеше и многу,многу потешка група..Имаме какви-такви шанси во оваа..Единствено место Ирска да се паднеше некоја друга од 3-тиот барабан,ама тоа е..

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Шо ги напраевте вие Ирциве и Словациве...
Епа Словачка ќе играат на СП, први беа во групата. Немаат којзнае колку добар тим, но со нив шансата ни е само дома, на гости тешко дека и бод можеме да им земеме.

Додека Ирска има одлична екипа, тоа што не се пласираа на СП е само поради "ракометарот" Анри. ::D И со нив шансата за бодови ни е дома, таму сигурно ќе изгубиме.

Kajgana Shop

На врв Bottom