Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.728
- Поени од реакции
- 22.878
Србите се мајстори..... за да ја усерат кога најмногу им треба победа.
Ебати менталитетот балкански.
За Белгија ми е криво што не влегоа, а имаат страшни играчи, посебно новата генерација е одлична.
На Ерменија, упм 2 бода им украдовме во Скопје, а на Ирците им ПОКЛОНИВМЕ 6 бода. Во Ирска Нурединовски крив за 2та примени гола, овде 2 кикса на нашите одбранбени и еден промашен пенал.![Претпазлив :cautious: :cautious:](/styles/default/xenforo/smilies/cautious.png)
--- надополнето: Oct 11, 2011 9:19 PM ---
Данците, такоџе, јаки ми изгледаат.
А, за Французите, 2 пати ги добивав на кладба дека нема да поминат група. И на ЕУРО 2008 и на СП 2010. Овојпат нема да е така. Далеку се подобри од пред 2-3 години, а и подобар селектор имаат. Ама, ипак сакав Босна дирекно да иде, заслужуваат момците.
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
За Белгија ми е криво што не влегоа, а имаат страшни играчи, посебно новата генерација е одлична.
На Ерменија, упм 2 бода им украдовме во Скопје, а на Ирците им ПОКЛОНИВМЕ 6 бода. Во Ирска Нурединовски крив за 2та примени гола, овде 2 кикса на нашите одбранбени и еден промашен пенал.
![Претпазлив :cautious: :cautious:](/styles/default/xenforo/smilies/cautious.png)
--- надополнето: Oct 11, 2011 9:19 PM ---
Данците, такоџе, јаки ми изгледаат.
А, за Французите, 2 пати ги добивав на кладба дека нема да поминат група. И на ЕУРО 2008 и на СП 2010. Овојпат нема да е така. Далеку се подобри од пред 2-3 години, а и подобар селектор имаат. Ама, ипак сакав Босна дирекно да иде, заслужуваат момците.