Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.729
Поени од реакции
22.881
Србите се мајстори..... за да ја усерат кога најмногу им треба победа. :pos: Ебати менталитетот балкански.
За Белгија ми е криво што не влегоа, а имаат страшни играчи, посебно новата генерација е одлична.
На Ерменија, упм 2 бода им украдовме во Скопје, а на Ирците им ПОКЛОНИВМЕ 6 бода. Во Ирска Нурединовски крив за 2та примени гола, овде 2 кикса на нашите одбранбени и еден промашен пенал. :cautious:
--- надополнето: Oct 11, 2011 9:19 PM ---
Данците, такоџе, јаки ми изгледаат.
А, за Французите, 2 пати ги добивав на кладба дека нема да поминат група. И на ЕУРО 2008 и на СП 2010. Овојпат нема да е така. Далеку се подобри од пред 2-3 години, а и подобар селектор имаат. Ама, ипак сакав Босна дирекно да иде, заслужуваат момците.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Possible Euro 2012 group 1: Spain, England, France, Bosnia. :D

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Аууу оваа најодвратнава репка пак гз од пенал вади.Али ај редно е веќе да им се посреќи на Босанциве во баражов.Како се со носителиве??Хрватска и ПОругалија сигурно се,други?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.652
Поени од реакции
59.632
Србите се неверојатно самодеструктивна екипа. Почнуваат со Красиќ од клупата, одма од кога влезе се виде дека им е единствен играч кој може да направи разлика. Го форсираат Тошиќ, јас лично на клоци би го избркал од екипа. Ако тој човек разбира што значи зборот екипа... сам за себе си игра, соло-артист. Промашуваат пенал, Видиќ му ја зема топката на Коларов и после сат време не може да одлучи каде и како да шутне... Сите се бутаат по средина никој не оди да нафрли топка. Сите играчи од среден ред шутираат од преку 30 метри во облаци... Очај се.

Секоја чест на Босанците и Црногорците се надевам дека ќе паднат меѓусебе барем една од нив да оди, не дека и инаку немаат шанси ама сепак...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Се надевам на дуел Хрватска-Босна. Е тоа ќе биде колење, во секоја смисла на зборот...

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.729
Поени од реакции
22.881
На Португалците им е резервирана Естонија. :)
Црвените важат нели? Оти Чешка имаат 2 црвени во овие последни 2 кола.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
И првата заврши 1 - 0 во Лисабон, и втората 0 - 1 рутинирано во Сараево. Босанците се на се 3 пати не шутнаа во голот во двата натпревари, доста трескаш без врска дека се извадиле.
Sakas da mi kazes deka ne se izvadi Francija na mecov?? Odi legni si

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.227
Поени од реакции
46.535
Mногу јасно дека важат, Руни ќе го пропушти првиот меч од групи на ЕП.
Сите се крстат у Естонија, топовско месо ќе е, ќе ги отворат ко паштети, ја искрено навивам за Ирска да отиде, и ради неправдата која им се случи пред СП и поради Трапатони, го обожавам стариот и заслужува уште едно вакво натпреварување пред крај на негова кариера.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.620
Поени од реакции
14.496
Sakas da mi kazes deka ne se izvadi Francija na mecov?? Odi legni si
Брат дефинитивно си најлошиот (или како и да се изразам за да не добијам бан) модератор на кајгана . Не знам ни како си стигнал до таму. Оди легни си ми вика, дај малку разгледај ги мислењата на другиве модератори ко Syn, Џену, види дали тие некогаш користеле таков речник.

Никаде не сакав да ти кажам дека се извадиле со Франција, ти пиша дека се извадиле со Португалија јас само сакав да ти кажам дека тоа не беше така, никаде ни ти ги спомнав Франција. Зарем до сега го разгледуваше тој мој пост, и мислеше дали сум сакал да ти кажам дека Франција се извадиле ? Е морам да признаам многу кратко време ти требало за размислување.

А

Анноун

Гостин
не ми се гледаат чесиве на европско. многу се досадни . се надевам дека ќе играат со босна или ирска и да испаднат.

инаку хрватска - црна гора би бил фин дуел.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Mislam deka vo barazov Crna Gora i Estonija ispagaat sigurno em ne moze zaedno da padnat.. Ceska tesko ke pomine isto taka..

Kajgana Shop

На врв Bottom