Квалификации за ЕП Австрија: Македонија - Исланд - впечатоци

Статус
Затворена за нови мислења.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Ја од плоштад купив и тоа за Б2...доле:wink:

Кој е тој наумовски па сеа:nesvest: освен ако не мислиш на наумче мојсовски?
Моја грешка ... на Наумче Мојсовски мислев :smir:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Зоте, аман човеку, ми се кења кога читам како секоја ебана прилика за било каков евентуален неуспех, кикс или незгодна ситуација во спортот ти ја користиш како причина за плукање по владата. Оди лечи се човеку. Плукај по РФМ, ФФм, ПФМ и билокојаФМ, ама уште еднаш ако замешаш политика на форумите наменети за спорт - ќе добиеш перманентна забрана за пристап.

Се гледаме вечер. :)

Што се палиш одма толку, таква информација добив и еве вечер во сала ќе видием дали е точна. Што одма толку нервоза, брее нервозни деца :helou:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Што се палиш одма толку, таква информација добив и еве вечер во сала ќе видием дали е точна. Што одма толку нервоза, брее нервозни деца :helou:
Ти по твоиве мислења ми изглеаш како некое 12 годишно детенце, ама ај...
Вечерва одиме на победа, ќе ги демолираме на Исланѓаниве, штета што не можам да дојдам :( Ама затоа во јуни имаме испитна сесија по ракомет и фудбал :pos:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
проверувам по сите сајтови на нашиве ТВ програми ... не иде пренос од утакмицава или јас промашив некаде?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Па си промашил, ќе иде на МТВ во 20:15 :)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
хаха, на МТВ не ни помислив
Е треба најпрво таму да мислиш, бидејки кај може на друго место да не дават. И ти се молам има напишано кај ке дават пренос само малку поназад 1-2 страни да ојдеш убаво ке беше, само така правите постови со 1-2 збора.

Само да кажам дека вечер ПОБЕДА освен ништо друго, жалам што не игра Наумче ама можеме и без него, се враќа Димчо и мислам се треба да е јасно (хехе). Штета шо и Марковски го нема тој ни беше многу добар во одбрана. Ке видиме сега како ке играме без овие.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.061
Е треба најпрво таму да мислиш, бидејки кај може на друго место да не дават. И ти се молам има напишано кај ке дават пренос само малку поназад 1-2 страни да ојдеш убаво ке беше, само така правите постови со 1-2 збора.

Само да кажам дека вечер ПОБЕДА освен ништо друго, жалам што не игра Наумче ама можеме и без него, се враќа Димчо и мислам се треба да е јасно (хехе). Штета шо и Марковски го нема тој ни беше многу добар во одбрана. Ке видиме сега како ке играме без овие.
Ние сме ослабени, ама тие се уште повеќе од нас ослабени.Плус, нашите играчи ја имаат и домашната публика, така да големи се шансите за победа:wink:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36

Кој е овој бе ... ако мислиш за ванчо димовски тој е повреден нема да игра...
ајде уште 1 ипол саат ..очекувам полна сала и нормално победа

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
ајде напред Македонски момчиња, дадете се од себе да победиме вечерва
вие што ќе одите на натпреваров, не штедете го гласот навивајќи за Македонија :)
НАПРЕД МАКЕДОНИЈА :oeoeoe:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Пу јзк ни ја не идам.Сите можни ми откажаа а баш сакав да идам ама нема никој со кој да се иде.
У к...ц.А баш сакав.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Очекувам победа! (на пат кон салата) :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Што ти се вика баксуз...Ја чекам утакмицава уште од пред 1 месец, едвај чекав да дојде 18ти, и еве сега болен сум :( Да се нема среќа ова незнам...

Инаку ајде вечер среќно, одиме на победа нормално. Ние сме ослабени, ама како што кажа некој погоре тие се уште поослабени. Сигурдсон, Стефансон и уште 2-3 од прв тим им фалат, ама у секој случај не треба да ги потцениме, и со срце на терен да ги здробиме. МАКЕДОНИЈААА!!!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Samo so srce i duh!!

Nie od tugjinata navivame i pozeluvame sreka, uspeh i da ODIMEEEE NA EVROPSKOOOO!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom