Квалификации за ЕП Австрија: Македонија - Исланд - впечатоци

Статус
Затворена за нови мислења.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.231
Поени од реакции
34.532
Нема шанса да нема карти, не зборете глупости. Ќе има вечер пред сала, сигурно.
Ако нема, тогаш ќе биде стварно резил. Пошто не ми е јасно кога би успеале да „летнат“ сите, а воопшто да не им биде овозможено на фановите што не се од Скопје да набават влезница на било каков начин... Ако стварно нема карти во продажба, а салата не биде исполнета - тогаш е јасно дека биле разделени...

Ама пак ќе речам, не ми се верува. Дури и за време на Европското за жени секогаш имаше карти, а знаеме колку беше посетено кога играа нашите...

M

Mario Gómez

Гостин
Незнам што е финтава со картите, би требало салата да е исполнета пред ваков важен натпревар но изборите си го вршат своето.
И ако е полупразна салата ќе биде само поради нив.Тежок ќе биде овој натпревар иако дома секогаш сме играле перфектно.
Мора да победеме на овој натпревар по секоја цена.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.733
Поени од реакции
3.136
nema da bide prazna be tuku so se zamarate kakva karta kavi zaebancii ides tamu na pocetok na utakmica i vlagas bez karta so se napinjata bez veze hahaha

П

Паган-др

Гостин
Се надевам дека вечер ке има карти на билетара како и стално. Пошто малце закаснив, а и не ми беше сигурно друштвото. Ке биде тежок натпревар, ама се надевам на победа.

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Јас купив карти денес на плоштад, уште многу малку имаше останато и тоа за полошите блокови, 5ка, 6ка, 8ка... сепак постои голем интерес со оглед на ривалството кое го имаме со Исланд, важноста на натпреварот плус прв на домашен терен по одличниот настап на СП во Хрватска :oeoeoe:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Незнам што е финтава со картите, би требало салата да е исполнета пред ваков важен натпревар но изборите си го вршат своето.
И ако е полупразна салата ќе биде само поради нив.Тежок ќе биде овој натпревар иако дома секогаш сме играле перфектно.
Мора да победеме на овој натпревар по секоја цена.
Па не е работата да победиме, работата е да победиме со што е можно повеќе разлика и таму да изгубиме со помалку.
Ако изгубиме денес нема Австрија сигурно поради киксот со Естонија.
Значи победа 6+ гола...

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Исланд е репрезентација од самиот ракометен врв. Не треба да не залажува тоа што играат доста ослабени.
Голема грешка во нашиот состав е тоа што не се смета на Стојанович ( доколку не се работи за некоја повреда , а не се работи ) , со Раде мислам дека сме многу појаки , мислам дека последниот натпревар со ИСланд тука кај нас тој го доби натпреварот , шутираше прекрасно , незнаеа Ислаѓаните од каде да се бранат ... беа бомбардирани и од Кире и од Раде и од Наумче , а денес ги намемае Наумовски и Стојанович ... тоа ќе преставува голем проблем . Со евентален фластер над Лазаров ќе ни го отсечат нападот , че немаме бек кој ќе мора да шутне ... и може да не уништат островјаните.

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Ја од плоштад купив и тоа за Б2...доле:wink:

Исланд е репрезентација од самиот ракометен врв. Не треба да не залажува тоа што играат доста ослабени.
Голема грешка во нашиот состав е тоа што не се смета на Стојанович ( доколку не се работи за некоја повреда , а не се работи ) , со Раде мислам дека сме многу појаки , мислам дека последниот натпревар со ИСланд тука кај нас тој го доби натпреварот , шутираше прекрасно , незнаеа Ислаѓаните од каде да се бранат ... беа бомбардирани и од Кире и од Раде и од Наумче , а денес ги намемае Наумовски и Стојанович ... тоа ќе преставува голем проблем . Со евентален фластер над Лазаров ќе ни го отсечат нападот , че немаме бек кој ќе мора да шутне ... и може да не уништат островјаните.
Кој е тој наумовски па сеа:nesvest: освен ако не мислиш на наумче мојсовски?

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.733
Поени од реакции
3.136
abe ja karta ne sum platil na reprezentacija do sea u boris trajkovski zatoa kazuvam taka pa sea vie kako sakate heheh

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Нема шанса да нема карти, не зборете глупости. Ќе има вечер пред сала, сигурно.
Ако нема, тогаш ќе биде стварно резил. Пошто не ми е јасно кога би успеале да „летнат“ сите, а воопшто да не им биде овозможено на фановите што не се од Скопје да набават влезница на било каков начин... Ако стварно нема карти во продажба, а салата не биде исполнета - тогаш е јасно дека биле разделени...

Ама пак ќе речам, не ми се верува. Дури и за време на Европското за жени секогаш имаше карти, а знаеме колку беше посетено кога играа нашите...

Карти нема јас ќе ти кажам од сигурни извори дадени се по партиите, поточно на владеачката партија која ќе го искористи овој натпревар за промоција со то ашто прецедателскиот кандидат и за градоначалници ќе бидат присутни во салата а можно е и премиерот да биде бидејќи без него ништо не пораѓа. И затоа нема карти.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Карти нема јас ќе ти кажам од сигурни извори дадени се по партиите, поточно на владеачката партија која ќе го искористи овој натпревар за промоција со то ашто прецедателскиот кандидат и за градоначалници ќе бидат присутни во салата а можно е и премиерот да биде бидејќи без него ништо не пораѓа. И затоа нема карти.
Секогаш пред сала има барем 1000 карти:smir:

Не зборете само глупости
Вака беше уште на еден натпревар па после испадна дека салата беше пола празна

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.231
Поени од реакции
34.532
Зоте, аман човеку, ми се кења кога читам како секоја ебана прилика за било каков евентуален неуспех, кикс или незгодна ситуација во спортот ти ја користиш како причина за плукање по владата. Оди лечи се човеку. Плукај по РФМ, ФФм, ПФМ и билокојаФМ, ама уште еднаш ако замешаш политика на форумите наменети за спорт - ќе добиеш перманентна забрана за пристап.

Се гледаме вечер. :)

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Зоте, аман човеку, ми се кења кога читам како секоја ебана прилика за било каков евентуален неуспех, кикс или незгодна ситуација во спортот ти ја користиш како причина за плукање по владата. Оди лечи се човеку. Плукај по РФМ, ФФм, ПФМ и билокојаФМ, ама уште еднаш ако замешаш политика на форумите наменети за спорт - ќе добиеш перманентна забрана за пристап.

Се гледаме вечер. :)
Од такви ко зоте пропаѓа спортов во државава:tapp:
Ајде идам јас на тренинг па се гледаме вечер, со победа се надевам:vozbud:.
За тие што немаат карти моја препорака е да дојдете пред сала 100% ќе има некој што ке раздава од РФМ, или ако ништо друго, ако е полупразна по почетокот на натпреварот ќе се отворат вратите:toe:
:salut:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ајде со среќа вечер,јас имам тренинг од 8 ипол,нема да можам да идам.
Одиме на победа:oeoeoe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom