локација? само во маџари?
Здраво Del boy ми се допадна твоето размислување и сакав да те прашам како почна да ги работиш овие работи?Се договараш директно со газдите на фирмите или?Се надевам ќе ми одговориш.ПозСум се занимавал со многу ствари , млад сум уште и работам се што ми изгледа примамливо , од носење лед по кафиќи , продавање по тезги разни ствари , транспорт ( возев комбе ) низ Македонијава , моментално од април месец се занимавам со перење теписи за само 200 денари , имам добри услови , бесплатна вода , и искрено добро тргна , особено сеа за пред празниците. Јас сум расположен за се од што може да се профитира , исто како легендата на профилната слика.
Али едно ми е јасно , никогаш нема да бидам нечиј роб во Македонија за бедни 150-200 евра , кога и така вадам месечно и повеќе од тоа. Можеби не сум со сите бенефиции кои ги нудат работодавците како осигурување и стаж и сите вакви работи , но уште сум 21 година , а како второ и не планирам да скапувам во оваа држава.
Здраво Del boy ми се допадна твоето размислување и сакав да те прашам како почна да ги работиш овие работи?Се договараш директно со газдите на фирмите или?Се надевам ќе ми одговориш.Поз
Некој со скрин нејм Del boy прашуваш за совет за бизмис? Ах, Лав златен...Здраво Del boy ми се допадна твоето размислување и сакав да те прашам како почна да ги работиш овие работи?Се договараш директно со газдите на фирмите или?Се надевам ќе ми одговориш.Поз
Да потсетам со што се занимавам, прекувремено.Работам со продажба на земјоделски производи (компир,грав,ориз),она што баба ми ке го произведе,јас му наогам пласман...
Повелете...:salut:
Еден ми должи со вакви материјали може да договориме компензација? Колку пари иде хартијата што ја купувате за печатење?Печатење на флаери, етикети, брошури, календари, тефтери, папки, папки за фотографија, корици за билтени, фина картонска амбалажа (картони за пица, чаеви итн.), канцелариски материјали од типот на обрасци, сметкопотврди, каса прими, пп10, пп30, пп50 итн.