Srcee
Unforgettable
- Член од
- 29 април 2008
- Мислења
- 5.275
- Поени од реакции
- 3.496
Ајде пп.Еден ми должи со вакви материјали може да договориме компензација? Колку пари иде хартијата што ја купувате за печатење?
Ајде пп.Еден ми должи со вакви материјали може да договориме компензација? Колку пари иде хартијата што ја купувате за печатење?
Кај ти е гаражата?Предница и кочници за сите видови коли, што треба тука сум
Не сум сервисер, само продавамКај ти е гаражата?
Печатите ли покани за свадби? Која е цената, дали имате вие некој дизајн или можам јас нешто да предложам?Печатење на флаери, етикети, брошури, календари, тефтери, папки, папки за фотографија, корици за билтени, фина картонска амбалажа (картони за пица, чаеви итн.), канцелариски материјали од типот на обрасци, сметкопотврди, каса прими, пп10, пп30, пп50 итн.
Не, покани за свадби не штампаме, sorryПечатите ли покани за свадби? Која е цената, дали имате вие некој дизајн или можам јас нешто да предложам?
операции на срце значи само не правишА бе остај деца... инаку ти што работаш, еве јас продавам стари работи на интернет, вршам дијагностика на коли со помош на современи уреди, враќам километражи на коли, поправам електроника, изработувам мебел по порачка, форматирам компјутери, печатам визитки, брошури, каталози, инсталирам алармни уреди во коли, сликам веселби, родендени, продавам градежни парцели и недвижнини....
е да и поправам патенти на виндјакни