коцка
Curiouser and curiouser!
- Член од
- 12 јули 2005
- Мислења
- 6.872
- Поени од реакции
- 13.372
Немам спомнатоА детали од твоја гледна точка? Се извинувам ако веќе имаш спомнато, ќе ја читам цела тема од почеток кога ќе имам време.

Немам спомнатоА детали од твоја гледна точка? Се извинувам ако веќе имаш спомнато, ќе ја читам цела тема од почеток кога ќе имам време.
Амам бе брату.. татко ти е тука, а не знае каде да се обрати? Па ваљда во CISL . Има канцеларии за странци за имигранти... нека праша. Инаку од кога дојдоа Салвини и Ди MAjo , потешко оди со имиграција за нон ЕУ државјани.. закочена е работата... нека праша таму во ЧИЗЛ . белки ќе има скоро санаторија.. со среќа.Zdravo decki ,vejke nekoe vreme se ocekuva da izleze sanatoria ili kako I da se vika toj dokument , e sega me interesira da ne ima nekoj od vas novi informacii do kade e so toa . Imam dogovor za rabota I stan za prestoj samo cekam moment za da apliciram za rabotna viza . I ako seuste ne se otvoreni vratite za migracija vo italija za koga se ocekuva toa da se sluce. Tatko mi momentlno e vo italija pa dobroke mi dojde da mi kazete kade da se obrati tamu za da dobije tocni I sigurni informacii. I dali bi imalo problem ako imam aplicirano na dve mesta ,potocno imam aplicirano za termin vo germanska ambasada.
Лош период си одбрал. Сега треба да заврши забраната за отпуштање и колку што знам јас сите ќе почнат да се ослободуваат од вработени, а не да вработуваатДајте некоја страница за вработување,понуда на работа и слично.Какви се шансите да успееш на почеток без познавање на италијански (со англиски) ама со желба да учиш и да се трудиш.?
Nema so da ni zaviduvas ... Italia ne e nisto podobra od Mkd sega i tuka e kriza plus sekade sme diskrminirani, za zal toa e vistinata ...Ви завидувам![]()
Јас не се осеќам никаде дискриминирана оп стоп!Nema so da ni zaviduvas ... Italia ne e nisto podobra od Mkd sega i tuka e kriza plus sekade sme diskrminirani, za zal toa e vistinata ...
Ниту јасЈас не се осеќам никаде дискриминирана оп стоп!![]()
Кај си бе цитро зш ќе бегаш?Дајте некоја страница за вработување,понуда на работа и слично.Какви се шансите да успееш на почеток без познавање на италијански (со англиски) ама со желба да учиш и да се трудиш.?
Аи па жива сиНиту јас
Кај си бе цитро зш ќе бегаш?
Германија од 2013. Добра сум. И живаАи па жива си
Не бегам,ќе си идам полека..нема демократија
Ти кај си..Италија?
Ма какво вемеро,не ме занима политика.Германија од 2013. Добра сум. И жива
Мило ми е дека те начекав да те поздравам.
Се смени Вемеро и нема живот нели
Арно ти текнало да бегаш. Само напред.
Дајте некоја страница за вработување,понуда на работа и слично.Какви се шансите да успееш на почеток без познавање на италијански (со англиски) ама со желба да учиш и да се трудиш.?