B
Borg_Drone
Гостин
Според моја проценка мислам дека е Nessa, а можеби и деталите ме прелажале. 

Да ве прашам која е девојката во зеленото?
А помош публика или помош пријатељ да искористиш џокер? За сигурност, не за нешто друго.Според моја проценка мислам дека е Nessa, а можеби и деталите ме прелажале.![]()
Е тоа зависи од другите.Можеби им кажала на тие што ги запознала и на тој што ја објавил фотографијата да не го кажуваат нејзиното име.Приватност можеби сака да сочува.......А помош публика или помош пријатељ да искористиш џокер? За сигурност, не за нешто друго.![]()
Шампион си Саладинчо!Тии бе све готовани. Е сеа имате причина вишак за да дојдете на следната. Администрација и остали, сус не кажујте ништо.![]()
What`s your offer (in currency, i mean)? Не за друго, треба пола пола после кафе да ја честамШампион си Саладинчо!Ајде шепни барем кое е момето не биди пеер.
![]()
Само кафе?! Јас би ја носел у МКЦ Клуб Ресторан на пастрмајлија и пивоWhat`s your offer (in currency, i mean)? Не за друго, треба пола пола после кафе да ја честам))
10 јурца доволни се?What`s your offer (in currency, i mean)? Не за друго, треба пола пола после кафе да ја честам))
Thanks for the hint TonchieСамо кафе?! Јас би ја носел у МКЦ Клуб Ресторан на пастрмајлија и пиво![]()
Цената штотуку се крена, повторно благодарност на Тончи10 јурца доволни се?Сериозна е работава не се заебавај!
![]()
Салчо ќе шепнеш сеа или да накачувам цена?Thanks for the hint Tonchie
--- надополнето: 12 февруари 2012 во 22:08 ---
Цената штотуку се крена, повторно благодарност на Тончи![]()
Уште прашуеш...Салчо ќе шепнеш сеа или да накачувам цена?
100 евра крајна цена! Ај да те видам сега.Уште прашуеш...![]()