Кајгана собиранче, 11.02.2012 (сабота), кафе „Мистик“, 20:00 ч.

Статус
Затворена за нови мислења.
С

сашенко

Гостин
Снема батерија на сред сликање ама сум извадил 20сетитина слики....ево ме мене на една со дечки кои за жал не пишуваат многу на форум ама дојдоа за разлика од некои кои се поактивни и пишаа дека ке дојдат ама не дојдоа сепак :icon_mrgr:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Снема батерија на сред сликање ама сум извадил 20сетитина слики....ево ме мене на една со дечки кои за жал не пишуваат многу на форум ама дојдоа за разлика од некои кои се поактивни и пишаа дека ке дојдат ама не дојдоа сепак :icon_mrgr:

Пиши кои се кои по ник ..ако сакаш.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
сеа по дефиниција, треба у фотошоп фацата на Дарк Кинг да се стаи врз фаците на другите :)
Пер, ми ја украде идејата, која почнав да ја преговарам...

:mad:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Тонка а сликава ја и ти кај што сме ќе ти смета да ја клавам?
Dude, you know what attention whore I am :pos:

Објавувај слободно, и после да ја ставам истата фотографија кај мене на ФБ у албум Френдс :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
После ќе ја користам у мојата политичка кампања - Дарки е наш, ние сме Даркиеви.

С

сашенко

Гостин
Нема тренд неќам слики од мене, има тренд дојди на собиранка и види кој е кој :icon_mrgr:

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Кој е дечково (никовите) од лево и девојката до него?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom