B
Borg_Drone
Гостин
Според моја проценка мислам дека е Nessa, а можеби и деталите ме прелажале.
Да ве прашам која е девојката во зеленото?
А помош публика или помош пријатељ да искористиш џокер? За сигурност, не за нешто друго.Според моја проценка мислам дека е Nessa, а можеби и деталите ме прелажале.
Е тоа зависи од другите.Можеби им кажала на тие што ги запознала и на тој што ја објавил фотографијата да не го кажуваат нејзиното име.Приватност можеби сака да сочува.......А помош публика или помош пријатељ да искористиш џокер? За сигурност, не за нешто друго.
Шампион си Саладинчо! Ајде шепни барем кое е момето не биди пеер.Тии бе све готовани. Е сеа имате причина вишак за да дојдете на следната. Администрација и остали, сус не кажујте ништо.
What`s your offer (in currency, i mean)? Не за друго, треба пола пола после кафе да ја честам ))Шампион си Саладинчо! Ајде шепни барем кое е момето не биди пеер.
Само кафе?! Јас би ја носел у МКЦ Клуб Ресторан на пастрмајлија и пивоWhat`s your offer (in currency, i mean)? Не за друго, треба пола пола после кафе да ја честам ))
10 јурца доволни се? Сериозна е работава не се заебавај!What`s your offer (in currency, i mean)? Не за друго, треба пола пола после кафе да ја честам ))
Thanks for the hint TonchieСамо кафе?! Јас би ја носел у МКЦ Клуб Ресторан на пастрмајлија и пиво
Цената штотуку се крена, повторно благодарност на Тончи10 јурца доволни се? Сериозна е работава не се заебавај!
Салчо ќе шепнеш сеа или да накачувам цена?Thanks for the hint Tonchie
--- надополнето: 12 февруари 2012 во 22:08 ---
Цената штотуку се крена, повторно благодарност на Тончи
Уште прашуеш...Салчо ќе шепнеш сеа или да накачувам цена?
100 евра крајна цена! Ај да те видам сега.Уште прашуеш...