Кајгана собиранче, 11.02.2012 (сабота), кафе „Мистик“, 20:00 ч.

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
.
Џени гледам дека преживеала, уште Македонка и Принцезата нека се пријават на шалтер.
Ете сум, претепана, и појма немам зошто сум засипната, најверојатно коа се деревме со burn84 :pos:
Баш ме интересира дали Princess of Evil ме памти
Не бе брат, да ме утепаш пак не ми текнува кој беше :icon_lol:
Те зезам, нормално, и остај тоа него точно е дека збореше со Леандра на телефон од Маракана, јас ти ја дадов :icon_mrgr:
од тие што ги памтам ги упознав Princess of Evil, Сашенко, Фолен, Макслеџенд, Дримкеч`р...толку памтам Мада сите беа само блиц упознавања
Да, ептен блиц само, ич не свртивме муабетче, ај нареден пат :)

Вака сеа кога размислувам, уствари само на почеток што сум се запознала со нови луѓе, сите покасно што дошле не ги запознав, Магде на пример, и колешките :icon_mrgr: И не знам како сум можела да не приметам толку убави цури. Јебига, нареден пат не пијам :icon_lol:
Ептен супер беше, ми се свиѓаше дека сите се смееа и дека беа весели (да не ве набројувам сите поединечно). Само не ми е јасно како стигнав до Маракана, значи начинот дали сум отишла со такси дали пешки стварно не знам, ц ц ц..

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Само не ми е јасно како стигнав до Маракана, значи начинот дали сум отишла со такси дали пешки стварно не знам, ц ц ц..
:pos::pos:
Со авион бе срц слета во Маракана :icon_lol:
Стеф патем уште имам вртоглавица од твоето водење, ако некогаш се запрашаш зошто девојките по втор пат не играат со тебе знај до вртењето е, иначе чекорите се профи.
Девојчето на Стефан е најубаво, смрзна кутрото надвор :)

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ја би сакал да му кажам на Stormspeaker...told you so:)))))))) Другпат да го слушаш правникот кога ти збори:)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Постарите членови сигурно се сеќаваат на охридската црвенокоса :D
Ако е таа што мислам, не ја паметат по косата толку... :icon_mrgr:

Член од
5 февруари 2007