- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
Како џабе?Ејј каков си ми го зема од уста... Зборот мислам...
Абадонче, џабе везеш се беше од 19 до 23... и јас се разочарав
На идеална возраст биле...
Како џабе?Ејј каков си ми го зема од уста... Зборот мислам...
Абадонче, џабе везеш се беше од 19 до 23... и јас се разочарав
Можам да си замислам многу убави нешта, верувај ми.Едната е стар член но не е многу активна во последниве две години. Најубавото нешто што можеш да го замислиш.
А од машките Правниче, ако те интересира
Море ти довлечкај си го битолскиот задник накај Скопје, па ќе направиме собиранка (само од жени) за тебе. Јас ќе сум организатор.Можам да си замислам многу убави нешта, верувај ми.
За машки сега за сега не сум заинтересиран.
Идам.Море ти довлечкај си го битолскиот задник накај Скопје, па ќе направиме собиранка (само од жени) за тебе. Јас ќе сум организатор.
Мене ми е посебно мило шо те упознавЈас со сите си зборев муабети а никој не ме спомна
И ДАРК КИНГ!Јас со сите си зборев муабети а никој не ме спомна
Што да те спомнат кога ти цела вечер беше надвор )Јас со сите си зборев муабети а никој не ме спомна
Малце да не те уплашив со мојата дедукција? Не сум мањак жими се!Мене ми е посебно мило шо те упознав
Леандрич, не се седеше внатре, сипаници имам прележано. А надвор се муабетите секад.Што да те спомнат кога ти цела вечер беше надвор )
Мило ми беше
Тебе 100 пати те прашав кој си ваљда. Немај гајле како Ипсилон те запамтив на крајИ ДАРК КИНГ!
Македонка е жива, делумно здрава и наспанаЏени гледам дека преживеала, уште Македонка и Принцезата нека се пријават на шалтер.