Кајгана собиранче, 11.02.2012 (сабота), кафе „Мистик“, 20:00 ч.

Статус
Затворена за нови мислења.
N

Nessa Alcarin

Гостин
Мене ми е мака со HITCH што не се запознав. Ајде ќе правиме женско друштво на кафе некогаш.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Едната е стар член но не е многу активна во последниве две години. Најубавото нешто што можеш да го замислиш.
А од машките Правниче, ако те интересира :)
Можам да си замислам многу убави нешта, верувај ми. :)

За машки сега за сега не сум заинтересиран. ;)

N

Nessa Alcarin

Гостин
Можам да си замислам многу убави нешта, верувај ми. :)

За машки сега за сега не сум заинтересиран. ;)
Море ти довлечкај си го битолскиот задник накај Скопје, па ќе направиме собиранка (само од жени) за тебе. Јас ќе сум организатор. :P

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Одлично си поминав, феноменоменално.
За разлика од минат пат овојпат со Леандра така повеќе се подруживме. Девојката ее ѕверка, само...дали тоа праевме муабет по телефон во Маракана??? БТВ Леандра такотечи ми беше као пимп, со сите девојки ме запозна:)))) Со Еспањола три пати се запознав а и добар муабет си направивме, ептен фина девојка а и комшика ми била.
Баш ме интересира дали Princess of Evil ме памти:))))) Красулка такоџе позитивен впечаток ми остави, Ептен ми е мило што ги запознав ама не си помуабетивме со Џимеј и Џиш. Магде ми беше хит на вечерта ептен интересен лик. Секако да заблагодариме што најубавото од студентаријата по психологија го донесе кај нас. Имаше еден пар, не ми текнува кој беше дечкото, ама ептен си беа заљубени, баш убаво се надевам ке им трае. Фантомот цела вечер карти од позади уши ми вадеше а најбоље беше една типка од Маракана што му се напна да го провали:) Ејсид и Македонка ми делуваат мнг страствено. Саладин и бебуш не ги фалам веќе, доста им е, да не предизвикам нарцисоидност. Таруно...каков лик е тоа, камелеон те го глеаш со црна тe со виолетова кошула, дури исо ајнцер го видов. Најјак момент беше коа на шанкерката и падна маичката и и се гледаа купачите а он ми вика: немој да си помислил да и кажеш:))
Сусаро....Сусаро ги знае сите кафански и сите металски песни. Јеботе каква комбинација е тоа. Сигурно заборавам некој ама уште се трезнам, рацете ми се тресат додека пишувам.
И да...каква фотосесија сме направиле со Крејзи после Маракана:pos:
И да...г-ца Зафркната не е нормална колку е убава. Pure awesomness:)

Се у свему...одлично организирана собиранка, јак провод.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
“крени...крени према мени“

од тие што ги памтам ги упознав Princess of Evil, Сашенко, Фолен, Макслеџенд, Дримкеч`р...толку памтам :D Мада сите беа само блиц упознавања

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Јас со сите си зборев муабети а никој не ме спомна :(

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Во секој случај одлично беше. Можност да се видам со веќе познати и од моја страна ценети луѓе кој ги сметам за пријатели, но и запознав уште неколку кој ми оставија доста позитивен впечаток.
Голем поздрав до Леандра, Сашенко, Тончи, Бјорн и.....итн, нека не се лутат оние што не ги споменав...брзам за на работа!:D

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Мене ми е посебно мило шо те упознав :)
Малце да не те уплашив со мојата дедукција? Не сум мањак жими се!

Што да те спомнат кога ти цела вечер беше надвор :))
Мило ми беше:)
Леандрич, не се седеше внатре, сипаници имам прележано. А надвор се муабетите секад.

И ДАРК КИНГ! ;)
Тебе 100 пати те прашав кој си ваљда. Немај гајле како Ипсилон те запамтив на крај :D

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Се чувствував ко мисир во вода на почеток оти не се знаев со никој(освен виртуелно)-прво Есид ме запозна со некои кајганџии,за некое време да поминам со Леандра и Борг Дроун(Скопје 14?Од сите можни муабети?Really?).Голема благодарност до Џену која послужи како мразокршач во запознавањето на поголемиот дел.Потоа се префрлив кај Дибекот,Ипси,Неса и Бјорн(доста кул багра,посебно Дибек-треба да се осврне на повеќе теми на кајгана,не само верските-just sayin).

Пријатно изненадување over 9000-Принцезата на злото.Ми должи една тепачка. :D

Патем дали некој знае која беше пинап девојката на шанкот?

PS:Сакам да денсам ко Стеф ангел.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Џени гледам дека преживеала, уште Македонка и Принцезата нека се пријават на шалтер.
Македонка е жива, делумно здрава и наспана :D

Ова беше една од најубавите собиранки, местото погодено тамн да се видиш со поише луѓе. Се упознав со некои форумџии, aма не се сеќавам на јузерите :pipi:
Убава собиранка со весели и разиграни кајганџии. Стеф енџел ги покажа своите денсачки способности, ама некако слабо му идеше со покажување на љубовните :icon_lol: Имаше доста убави луѓе, посебно џенцки - Ана Меркјури и Зафркната :cuc: (да не мислите дека другите не беа убави, само нив прв пат ги глеам у живо :) )
Се на се собиранкава ќе ја памтам по многу убавина, насмеани, весели и заљубени ликови.
И да следен пат, ако се организира зимски период и има волку снег нема да носам толку високи штикли за да можам да ве дружам на афтер парти, а и за да играм поише без последици по нозете на други членови :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom