Кајгана собиранче, 11.02.2012 (сабота), кафе „Мистик“, 20:00 ч.

Статус
Затворена за нови мислења.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ја колку шо памтам на другарките мои им кажав дека си верен, така да... НЕ ЛАЖИИИИИИИИИИИИ :)
Кај ја да лажам студентки по психологија, одма ќе ме познаат :cenzura:
Ако бе нема врска, јас не се љутам...баш е убоо чат пат и мушко да осети како е некој да сака да те легне :drk:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
А личам или требало да личам :pos:...пошто знам дека еднаш ставив сликата од блум она форум за фризури темата мислам дека беше пошто косата ми беше тогаш како блум на една слика хахаха.....иначе јас и блум :confused:
Те замишљав више као Мет дејмон или некој таков од англо саксонска физичка градба. :pos:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
една од тие другарките на магде мислам дека сакаше да ме силува (n)
Пишувајте вие вака, па после ќе се чудите зошто не доаѓаат повеќе девојки на собиранките :)
Можеме да се заебаваме, ама другарките на Магде ја отворија собиранката :D

Не беше страшно, што значи може почесто да се организираат - апел до админите.
Ќе се организира, се надевам еднаш во месецот или еднаш во два месеци. Поскоро сигурно не, затоа што се губи филингот. Читам дека некој се пожали на топлото вино, а некој на погрешен кусур. Јебеш га, никаде не е идеално. Не верувам дека некој имал намера да ве оштети со кусурот, туку дека настанало збунка поради големата гужва. Секако, си требал да реагираш. Макар и кај мене. Еве, мене батката во два наврати ми врати по 20 денари повеќе кусур, а на Бидик џин-тоникот му го наплати 20 денари наместо 80 :pos:

Башка, Таруно беше инкогнито на собиранкава, преправен како конобар. Па можда и он направил некоја збрка... : )

Се' на се', одлична собиранка. Мило ми беше што видов некои ликови (никови) што одамна ги немав видено во живо. За афтер-парти ептен ми беше мука да цепам по снегов, ама следниот пат сигурно треба да до продолжиме дружењето. Сега, освестете се убаво, одморете и ајде вечер на фудбал да го прочистиме телото од алкохолот! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom