Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
Значи како за на свадби. 

Ако имаш некој предлог повели пуцајЗначи како за на свадби.![]()
Браво супер изборКој е за Deep House музика клик плеј![]()
Јас пуштам музика уште од сабајлевоKoj пушта во моментов музика ?
Ако е можно пуштајте ги во неоја програма песниве (Virtual dj ,Traktor и многу други слични ) ,за да би можело и врз пресните истовремено да пуштате и говорни шпици со слоган (пр да изговара некој или некоја Кајгана Радио...)
eпа кога пушташ и некој од шпиците пуштај ги заедно со песната ,да биде малку како што праат Антена и ред други наши радио станици ,вака некако заборавам дека е радио .Јас пуштам музика уште од сабајлево![]()
Моментално каде што пуштам музика нема таква опција... а и не сум домаeпа кога пушташ и некој од шпиците пуштај ги заедно со песната ,да биде малку како што праат Антена и ред други наши радио станици ,вака некако заборавам дека е радио .
На Трактор може да се пушта музика на радио преку ShoucastМоментално каде што пуштам музика нема таква опција... а и не сум домаТака да... засега само одвоено... инаку таа идеја и мене ми е падната во очи а вечерва ќе се потрудам да најдам програмче каде што како што кажа ти ќе одат шпиците заедно со песната...
![]()
Virtual Dj и Тракторов ми се некако први опции но секако ќе побарам и некои други ќе разгледам програмчиња за пуштање музика. Инаку фала пријател на предлозивеНа Трактор може да се пушта музика на радио преку Shoucast
eве видео туторијал
youtube.com/watch?v=fqqCUhzkOvk
ама не знам како ви е вас направено радиото .
Бидејќи никој не пуштал музика. Еве јас ќе поставам една рандом листа од 2013-та(месец септември), пробај повторно. Треба да е сега во редЗашто директниот линк на страната не го пушта радиото? исто и БС плеерот не ми отвара..