Кајгана радио 2013/2014

Статус
Затворена за нови мислења.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Наредна оди за Вертер од Muse, и после оди една моја, така омилена песна која влезе уште по првото слушање во мојата топ 10 листа на сите времиња :)
Се дружиме и понатаму, деновите се пред нас.

Со We forgotten who we are завршувам чоеци. Се надевам дека добро си поминавме, среќни и весели.

п.с ми се прислуша едно песниште кое котира уште повисоко од минатава во таа листата, дефинитивно последно ќе биде, и не е кратко да бидам искрен, но на многу од вас им е добро познато. Таман ќе ме припреми за легнување.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
:pos: :pos: :pos: :pos: Инаку заборавив да се најавам дека пуштам јас музика :icon_lol:
--- надополнето: 21 септември 2013 во 23:54 ---
Да најавам пред време да не го мавне некој срцето :icon_mrgr: 00:00 Часот HARDWELL (y) На кајгана радио :cool:
--- надополнето: 22 септември 2013 во 01:04 ---
Бидејќи најчесто на радиово се вртат некои мискови и рок песни а премногу слабо скоро и воопшто не видов некој друг освен мене да пушта џез музика и чилаут музика... јас вечерва се одлучив да пуштам 6 часа џез музика кој е за џез музика нека кликне плеј и нека ужива...

blue ladybug

Бидејќи видов едно мислење каде што имаше напишано нешто во врска со тоа дека слушаш џез музика додека возиш ако си сега на кајгана пушти си и слушај :pipi:
Касно видов, друга прилика. А бе пуштај џез во неработни денови, не за викенд кога сум излезена. Па башка и на концерт бев синоќа. :pipi:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ова пријавувањето што беше пред неколку месеци со термини го правевте чисто заради транспарентност?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom