Кајгана радио 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не пуштам, не можам да се конектирам, ај пробај ти

Да се пријави ДЏ-от што ми опна armin van buuren без предупредуење у опасен ремикс срце ќе ме стрефи бре !!!

Да се пријави ДЏ-от што ми опна armin van buuren без предупредуење у опасен ремикс срце ќе ме стрефи бре !!!

:pos: :pos: :pos: :pos: Инаку заборавив да се најавам дека пуштам јас музика :icon_lol:
--- надополнето: 21 септември 2013 во 23:54 ---
Да најавам пред време да не го мавне некој срцето :icon_mrgr: 00:00 Часот HARDWELL (y) На кајгана радио :cool:
--- надополнето: 22 септември 2013 во 01:04 ---
Бидејќи најчесто на радиово се вртат некои мискови и рок песни а премногу слабо скоро и воопшто не видов некој друг освен мене да пушта џез музика и чилаут музика... јас вечерва се одлучив да пуштам 6 часа џез музика кој е за џез музика нека кликне плеј и нека ужива...

blue ladybug

Бидејќи видов едно мислење каде што имаше напишано нешто во врска со тоа дека слушаш џез музика додека возиш ако си сега на кајгана пушти си и слушај :pipi:

Јас слушам нонстоп радио не се секирајте ... Таман за цела вечер обврски музичево ...

Јас слушам нонстоп радио не се секирајте ... Таман за цела вечер обврски музичево ...

Само немој да ни заспиеш додека работиш... :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom