W
Werther
Гостин
Jaс утре, или деновиве, ќе пуштам само од Јамаока.Има можност Akira Yamaoka - Promise да се пушти?
Специјално за фанови на Silent Hill.
Jaс утре, или деновиве, ќе пуштам само од Јамаока.Има можност Akira Yamaoka - Promise да се пушти?
сите ти угаѓаме тука на радиото, дека бебе си и коа ќе остариме да не негуваш и тиа ствари
И треба, за вториот дел поготово. Совршена приказна, совршен саундтрак. Маестрално.Ќе ме спука носталгија бе Werther..
Ajде по 2-3 песни ќе биде таа, веројатно и последна ќе ја наместам, да го завршам пушталово за денесПушти ја и Exogenesis Symphony 3 oд Muse. Кога сме веќе кај нив...
Таман за пред спиење.
Касно видов, друга прилика. А бе пуштај џез во неработни денови, не за викенд кога сум излезена. Па башка и на концерт бев синоќа.Инаку заборавив да се најавам дека пуштам јас музика
--- надополнето: 21 септември 2013 во 23:54 ---
Да најавам пред време да не го мавне некој срцето 00:00 Часот HARDWELL На кајгана радио
--- надополнето: 22 септември 2013 во 01:04 ---
Бидејќи најчесто на радиово се вртат некои мискови и рок песни а премногу слабо скоро и воопшто не видов некој друг освен мене да пушта џез музика и чилаут музика... јас вечерва се одлучив да пуштам 6 часа џез музика кој е за џез музика нека кликне плеј и нека ужива...
blue ladybug
Бидејќи видов едно мислење каде што имаше напишано нешто во врска со тоа дека слушаш џез музика додека возиш ако си сега на кајгана пушти си и слушај