Да не ме завлечеше до 7 и 10 со муабети по мсн, ке си купев и без шарм да морам да користам.:nesvest:Не златна, не се чуваш, туку бакалџијата не беше на работа (а мајка му не ја привлеквиш), па не ти успеа шмекот...Други да мамиш!
А сполај ти. Од мене жељи немат. Јас само стојам и слушам. И одвреме навреме, јадам по некое на темава...
Добредојде сонце:back:Присутен сум и јас. Одличен старт, еве ја и песната. Аааааааааааа
Ај знаел мори златна...требит да го имат пристапот, не само шаблонот...ти теквит? И пак јас крив, а?!Да не ме завлечеше до 7 и 10 со муабети по мсн, ке си купев и без шарм да морам да користам.:nesvest:
И не морат светов да знајт како се купвит алкохол после 7, така?
Пак Лана, пак Кире, пак вино... пак јас... добровечер
Што се пушта ?
НЕ.Ај знаел мори златна...требит да го имат пристапот, не само шаблонот...ти теквит? И пак јас крив, а?!
БлагодаримеИ пак Ник!
Сваштарија ама добра.
Предновогодишна.
Бујрум:smir:
Не кради називи бе ти, море! Слушај и чути таму!А за Сонце јас имат песни?
Ајм тјунд је!
Што се пушта ?
Епа ко така Јорго со посвета за тебеЈас и се пуштам, а вие се пијанчите од љубомора. Класика.
Благодариме
Ај ак мојт од Јорго Мајкл новата - онаа божиќната
Имат нормално. Барем си знајш дека за твојот вкус немам утка:back:А за Сонце јас имат песни?
Ајм тјунд је!
За тебе дарлинг со најпосебна посвета вечерваЈас и се пуштам, а вие се пијанчите од љубомора. Класика.
Ти и се пушташ,Јас и се пуштам, а вие се пијанчите од љубомора. Класика.