Кајгана миленичиња

Ann.

Queen of Nature
Член од
27 април 2006
Мислења
504
Поени од реакции
50
Кучето ми се вика Рекс,тогаш уште ја немаше серијата...не знам од кај му текна на брат ми така да го крсти.Хрчакот ми се викаше Грицко :pos: зошто се живо гризеше,дури и мене :)

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Kuceto mi se vika - Buchko (zimi se ne se zafrkavam)
Papagalot - Risto/Riste jas si go vikam
Zelkata - Mara :)
Obozavam da im davam iminja :)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Првото куче ми се викаше Доли(шкотски овчар), мајка ми ја крсти така омилена и била Доли Партон, одкако си отиде кучето во неповрат, значи нејзиното потомче што го задржавме се вика Бартон, незнам зашто али ја го викам Батуш:). И кученцето што си го чувам сега у двор го викам Џоли. Што знам го гледав Томб Рајдер и Анџелина Џоли омилена ми е и така си ја крстив срцушката што у моментов лае:)

F

filmadzijka

Гостин
Мачка: Луна (мистична е како ноќ со полна месечина)
Желче: Леополд, (зошто? ете за инает.)

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Последново маче, кога го донесов дома пред седум години, се тресеше целото. Чоекот мој рече дека е страшлив, ќе го викаме Страшо - по дома.
Инаку цело име, за пред народ, му е Страхил со фамилијарното презиме.

Pece_nt

Dezuren Samoubiec
Член од
1 февруари 2007
Мислења
198
Поени од реакции
3
porano si cuvav macka se vikase Marko ama i se sluci nesrekja od moite ljubomorni komsii :nerv:

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Хаха, да ви кажам како се вика моето ?!

Топчо !!! :bior:

Пред да го донесат мислиме имиња со сестра ми и никако да се договориме 50 имиња на ум ( за џабе не ме викаат неодлучна) и викаме ај како ќе ни текне тогаш ќе го викаме ... И го донесоа, право мало, дебело, крзено топчеее ... Викаме еј Топче, еј Топче и го завикавме така некако ... :brj:
Повремено има уште 505688453654 имиња : Топе, Алтан, Златко, Мали, Теонто итн.

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
Мачката моја ми се викаше "Гиле" , а најфаца беше шо женско беше :)))

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Од неодамна чувам и глушец во визба. Го крстив Меркуцио. :wub: Во случај да испадне женско, пошто не знам како се одредува пол кај глушец (а реално, не сум ни го допрела уште:pos:) ќе го крстам Матилда. :wub:

Тато наскоро ќе се отараси од него. :(

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
миничето што го имав пред 7-8 години, бело со црни дамки го викав Роки ( не по филмот Роки што е ), не знам од кај ми текна тоа име, ама заради моите скапани комшии, што му завидуваа дека беше послушно и секогаш доаѓаше со мене, а потоа ме чекаше пред врата, ми го зедоа на душа... А, и сека миничето што го имам, го викам Роки, по моето претходно куче. :)

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58

Ova e moeto mace! Se vika Marko! Inace e mnogu pametno, mnogu golemo,kako sto mozete da vidite po slikite, sekogas mu se jade, kolku i da ima jadeno, i omilena poza mu e lezenjeto!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
прасето ми се вика куре

Kajgana Shop

На врв Bottom