Кајгана миленичиња

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
јахутерминал напиша:
Sorry за офтопик ама ме испровоцира постот на Martin$. Martin$ препорака од мене: искрши му ги сите џамови па ќе му текне уште еднаш така да прави.
Ама дошол од Германија и сега има едни шарпланинци ууууууууу олкавиииии :) Огромни се. И ги испробвел на мојто куче да му се пљукнам во човекот, море не е човек :(:(:( Само како ми е жал сега :(:( И го оставив надвор нека седи, нека умира :(:(:( Пробав да го земам дома ама квичит незнам оти.

N

Nephthys

Гостин
Mартин молим те објсани ми каква е таа дупка во стомакот која е до тој степен смртоносна да кучево има уште само некој ден живот?!?!?!И ако имаше некаква си дупка до сега ке искрвареше!!!!Кажи ми на кој тоа ветеринар си го однел,ако воопшто си го однел?!?!Малце ми е апсурдна дијагнозава која му е дадена и сигурна сум дека може да се спаси кучево само ако малце се потруди некој!!!!!

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Nephthys напиша:
Mартин молим те објсани ми каква е таа дупка во стомакот која е до тој степен смртоносна да кучево има уште само некој ден живот?!?!?!И ако имаше некаква си дупка до сега ке искрвареше!!!!Кажи ми на кој тоа ветеринар си го однел,ако воопшто си го однел?!?!Малце ми е апсурдна дијагнозава која му е дадена и сигурна сум дека може да се спаси кучево само ако малце се потруди некој!!!!!
Кај еден Тони го однесов. Има некаква дупка на стомакот, ама пред да го однесам изгледаше страшно. Ете види на првата слика назад кај нозете колку крв има. А веќе умира се гледа, омалаксано е уф и ми рекоја дека има мн крв изгубено така да касно било :(:(:(

N

Nephthys

Гостин
Martin$ напиша:
Кај еден Тони го однесов. Има некаква дупка на стомакот, ама пред да го однесам изгледаше страшно. Ете види на првата слика назад кај нозете колку крв има. А веќе умира се гледа, омалаксано е уф и ми рекоја дека има мн крв изгубено така да касно било :(:(:(
Кој е тој Тони?!?Каде има ординација тој Тони?!?!Крв ако изгубило може да се спаси пак!Не знам како можеш само да седиш мирен и да гледаш како умира единственото нешто што никогаш нема да те изневери!!Не знам што да кажам..искрено се сомневам дека воопшто си го однел на ветеринар!!

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Martin$ напиша:
MOzebi mu e otkinato parce meso!!Zalosno!
Ova mu se sluci na moeto kuce od 2 rotfajlera samo sreka prezivea -odvaj,ama ednata noga malku ja zavlekuvase do kraj na svojot zivot!Od togas ovaa rasa nemozam da ja smislam,a i lugeto sto za zal cuvaat kucinja so takva cel-da pokazat kolku se silni!!!:icon_frow:icon_frow:icon_frow:icon_frow:icon_frow:icon_frow:icon_frow
Mnogu mi e zal za tvoevo kuce!Da se nadevame deka ke bide dobro!
Pobaraj drug veterinar!

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Dzabe, dosega go gledav zato ne pisev. Umre zalnoto :(:(:(:( Abe samo voda piese nisto dr. upm :( EEEE a mislev ke go stavam vo naj kajgana milenice. heee

N

Nephthys

Гостин
Martin$ напиша:
Само како ми е жал сега :(:( И го оставив надвор нека седи, нека умира :(:(:( Пробав да го земам дома ама квичит незнам оти.
Ветерината за разлика од медицината е похумана..во краен случај не го оставај да се мачи и да умира полека,однеси го хумано нека го еутанизираат,ако си го однел на ветеринар како што викаш-секој нормален ветеринар кога ке види нека нема спас ке ти ја понудел таа опција.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
DZABE e da go nosam. kasno e... Da im se pljuknam na glupi luge, more ne se ni luge pi**** ** ****r :( lele mi se placi beeeee

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Martin$ напиша:
Денес дури кучето беше надвор еден мајмун од Германија ги пушти неговите два шарпланинци и ми го искасапија кучето :(:(:(:(:( Стварно е мајмун глупав, зошто? Да се видело колку биле јаки :( Го однесов на ветеринар и ми рекоја дека не се лечело, оти имаше дупка на стомакот (повеќе :() Само го заврзаа нешто му напраја и ми рекоја дека уште некој ден ќе поживеело :( И сега го пуштив в двор да се шетат, последниов ден :( А иначе еве го сликав да го видите. Цел ден е под тераса и само се тресит и лелееееее колку е жално да го гледаш :(:(

Леле колку убаво куче!!! Се потресов, незнам што да кажам ...
Јухутерминал добро ти кажа ... е*и му матер на германецот, врати му со нешто на стоката, било како!
А за ветеринарите, не се сомневам дека било така ... па јас во Струга едвај и најдов ветеринар, кој работи до 16h, но и до тоа време баш и неможеш да го најдеш дека е најчесто на терен по селата ... кравите ги молзи ваљда ...
Ништо не функционира како што треба, ништо ... е*ате државата!
Ама се изнервирав ...

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Martin$ напиша:
DZABE e da go nosam. kasno e... Da im se pljuknam na glupi luge, more ne se ni luge pi**** ** ****r :( lele mi se placi beeeee

Martins имам исто куче ако зимам ново сакаш да ти го подарам ама тотално исто е.:helou::helou:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
A be i isto da e pak nerma da E TO SO BESE. Ama aj sega ke zemam nekoja rasa. Mnogu sgi sakam tie malite, ko srncinja so se. A sega bev kaj toj eb*niot germanec da se karam. Ne be nema gajle. :(:( A koja rasa bese toa srnceto, malecki so se... Ako mozi nekoj da mi kazi

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Martin$ напиша:
A be i isto da e pak nerma da E TO SO BESE. Ama aj sega ke zemam nekoja rasa. Mnogu sgi sakam tie malite, ko srncinja so se. A sega bev kaj toj eb*niot germanec da se karam. Ne be nema gajle. :(:( A koja rasa bese toa srnceto, malecki so se... Ako mozi nekoj da mi kazi
Му е*а мајката на германецот му искрши прозорите,им удри клетва на шарпланинците?:helou:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
haha :) go pcuev i nego i kucinjata. Mada ne se tie krivi, toj si e kriv. :( Ako cuva kucinja, barem jas kolku sto znam, treba da gi saka:(

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Martin$ напиша:
haha :) go pcuev i nego i kucinjata. Mada ne se tie krivi, toj si e kriv. :( Ako cuva kucinja, barem jas kolku sto znam, treba da gi saka:(
Да да само он е крив :smir:Германски бучер:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom