Убаво ти изгледа иако тука е легнато, што ретко се случува ... немам заспано како човек откако застанаа на нозе сите, особено тоа ... како се с`ска на мајка му само да знаеш ... абе, циркузи ми е по дома ...:pos2:ПрИтИ_гРл напиша:Леле овие се тие малите? Леле колку се најубави! Тоа последното најслатко и најлудо ми изгледа!
Прекрасни се вистина! Мили најубави тие!:majmunce:
можам да замислам...братучет ми имаат хаска и сега пред една недела се породи!Дивајн напиша:Убаво ти изгледа иако тука е легнато, што ретко се случува ... немам заспано како човек откако застанаа на нозе сите, особено тоа ... како се с`ска на мајка му само да знаеш ... абе, циркузи ми е по дома ...:pos2:
MILINA!!! Nogu e ubavo!eci^^^ напиша:![]()
![]()
![]()
Ova e moeto mace! Se vika Marko! Inace e mnogu pametno, mnogu golemo,kako sto mozete da vidite po slikite, sekogas mu se jade, kolku i da ima jadeno, i omilena poza mu e lezenjeto!
Се согласувам..и најмалото маче е ремек дело...лепота е мацава:back:hoody напиша:MILINA!!! Nogu e ubavo!
Дивајн напиша:Еве и јас да си ставам сликички од моите кучишта по дома ...
![]()
Златното мое во стандард позиција пред греалка ...
![]()
Едното нејзино женче со најубавите тегет очиња на свет!!!
![]()
Другото женче кое обожава да позира... :igra:
![]()
Еве го и мажиштето Мајло ... златното тоа, колку си го сакам!![]()
Тоа црното е најубавото куче кое сум го видела евр! Ќе ставам поубави слики, дека тука наместено е ептен напред со фацата, па не е јасно баш ...eci^^^ напиша:Eeeee, slatkisi, abe Divne ti imas 4 najubavi zlatca doma, gi obozavam. Moze li da gi baknes malive od mene, posebno prvata crna mala tipka so najubavite oci![]()
Да им е*ам мајмуните све се такви гов*да уф тие шарпланинците пепел да му се сторат се се такви:devil2:Martin$ напиша:Денес дури кучето беше надвор еден мајмун од Германија ги пушти неговите два шарпланинци и ми го искасапија кучетоСтварно е мајмун глупав, зошто? Да се видело колку биле јаки
Го однесов на ветеринар и ми рекоја дека не се лечело, оти имаше дупка на стомакот (повеќе
) Само го заврзаа нешто му напраја и ми рекоја дека уште некој ден ќе поживеело
И сега го пуштив в двор да се шетат, последниов ден
А иначе еве го сликав да го видите. Цел ден е под тераса и само се тресит и лелееееее колку е жално да го гледаш
![]()
![]()
![]()