Убаво ти изгледа иако тука е легнато, што ретко се случува ... немам заспано како човек откако застанаа на нозе сите, особено тоа ... како се с`ска на мајка му само да знаеш ... абе, циркузи ми е по дома ...:pos2:ПрИтИ_гРл напиша:Леле овие се тие малите? Леле колку се најубави! Тоа последното најслатко и најлудо ми изгледа!
Прекрасни се вистина! Мили најубави тие!:majmunce:
можам да замислам...братучет ми имаат хаска и сега пред една недела се породи!Дивајн напиша:Убаво ти изгледа иако тука е легнато, што ретко се случува ... немам заспано како човек откако застанаа на нозе сите, особено тоа ... како се с`ска на мајка му само да знаеш ... абе, циркузи ми е по дома ...:pos2:
MILINA!!! Nogu e ubavo!eci^^^ напиша:
Ova e moeto mace! Se vika Marko! Inace e mnogu pametno, mnogu golemo,kako sto mozete da vidite po slikite, sekogas mu se jade, kolku i da ima jadeno, i omilena poza mu e lezenjeto!
Се согласувам..и најмалото маче е ремек дело...лепота е мацава:back:hoody напиша:MILINA!!! Nogu e ubavo!
Дивајн напиша:Еве и јас да си ставам сликички од моите кучишта по дома ...
Златното мое во стандард позиција пред греалка ...
Едното нејзино женче со најубавите тегет очиња на свет!!!
Другото женче кое обожава да позира... :igra:
Еве го и мажиштето Мајло ... златното тоа, колку си го сакам!
Тоа црното е најубавото куче кое сум го видела евр! Ќе ставам поубави слики, дека тука наместено е ептен напред со фацата, па не е јасно баш ...eci^^^ напиша:Eeeee, slatkisi, abe Divne ti imas 4 najubavi zlatca doma, gi obozavam. Moze li da gi baknes malive od mene, posebno prvata crna mala tipka so najubavite oci
Да им е*ам мајмуните све се такви гов*да уф тие шарпланинците пепел да му се сторат се се такви:devil2:Martin$ напиша:Денес дури кучето беше надвор еден мајмун од Германија ги пушти неговите два шарпланинци и ми го искасапија кучето Стварно е мајмун глупав, зошто? Да се видело колку биле јаки Го однесов на ветеринар и ми рекоја дека не се лечело, оти имаше дупка на стомакот (повеќе ) Само го заврзаа нешто му напраја и ми рекоја дека уште некој ден ќе поживеело И сега го пуштив в двор да се шетат, последниов ден А иначе еве го сликав да го видите. Цел ден е под тераса и само се тресит и лелееееее колку е жално да го гледаш