Кајгана миленичиња

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
јас од миленичиња имам чувано само папагали и еден хрчак...none of them survived :(
не ме биваше многу... ама еден другар има две кутриња и еве го едното! НАЈУБАВО НА СВЕТ -))) морав да го пофалам тука -)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Еве и јас да си ставам сликички од моите кучишта по дома ...

Златното мое во стандард позиција пред греалка ...

Едното нејзино женче со најубавите тегет очиња на свет!!!

Другото женче кое обожава да позира... :igra:

Еве го и мажиштето Мајло ... златното тоа, колку си го сакам! :vozbud:

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Леле овие се тие малите? Леле колку се најубави! Тоа последното најслатко и најлудо ми изгледа!
Прекрасни се вистина! Мили најубави тие!:majmunce:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
ПрИтИ_гРл напиша:
Леле овие се тие малите? Леле колку се најубави! Тоа последното најслатко и најлудо ми изгледа!
Прекрасни се вистина! Мили најубави тие!:majmunce:
Убаво ти изгледа иако тука е легнато, што ретко се случува ... немам заспано како човек откако застанаа на нозе сите, особено тоа ... како се с`ска на мајка му само да знаеш ... абе, циркузи ми е по дома ...:pos2:

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Дивајн напиша:
Убаво ти изгледа иако тука е легнато, што ретко се случува ... немам заспано како човек откако застанаа на нозе сите, особено тоа ... како се с`ска на мајка му само да знаеш ... абе, циркузи ми е по дома ...:pos2:
можам да замислам...братучет ми имаат хаска и сега пред една недела се породи!
Пет најслатки кученца на свет! Бев во саботата на гости и она го немам видено! Бетар од мали деца се бе! Само по нив да трчаш....несвест!
Колку сум се смеела! Блазесиму!

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
eci^^^ напиша:

Ova e moeto mace! Se vika Marko! Inace e mnogu pametno, mnogu golemo,kako sto mozete da vidite po slikite, sekogas mu se jade, kolku i da ima jadeno, i omilena poza mu e lezenjeto!
MILINA!!! Nogu e ubavo!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Kaде што живеам не дозволуваат кучиња, па имам едно хрчаче кај комшиите со кое си се занимавам од време на време.
Лепота.

Иако, повторно би сакал да го имам најубавото куче на целиот свет - Ирски Сетер!

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
Lele luge mora da ja slikam Mira moja tuka da stoi....

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Дивајн напиша:
Еве и јас да си ставам сликички од моите кучишта по дома ...

Златното мое во стандард позиција пред греалка ...

Едното нејзино женче со најубавите тегет очиња на свет!!!

Другото женче кое обожава да позира... :igra:

Еве го и мажиштето Мајло ... златното тоа, колку си го сакам! :vozbud:

Eeeee, slatkisi, abe Divne ti imas 4 najubavi zlatca doma, gi obozavam. Moze li da gi baknes malive od mene, posebno prvata crna mala tipka so najubavite oci:vozbud:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Eве го најубавото кученце од сите.... не е мое од братучед ми е (meazza) ама многу го сакам :)

И.... Видео :) :helou::helou::helou::helou:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=PjdhYm3g68E[/media]

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
eci^^^ напиша:
Eeeee, slatkisi, abe Divne ti imas 4 najubavi zlatca doma, gi obozavam. Moze li da gi baknes malive od mene, posebno prvata crna mala tipka so najubavite oci:vozbud:
Тоа црното е најубавото куче кое сум го видела евр! Ќе ставам поубави слики, дека тука наместено е ептен напред со фацата, па не е јасно баш ...
Туку срце ми се кине што треба да го дадам ... неможам да се решам дека ми е шубе дали ќе го гледаат другите како што треба ... најслатко е и најмногу го сакам!:( :( :(

И да, ќе ги бакнам еднаш повеќе од тебе!:vozbud:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Денес дури кучето беше надвор еден мајмун од Германија ги пушти неговите два шарпланинци и ми го искасапија кучето :(:(:(:(:( Стварно е мајмун глупав, зошто? Да се видело колку биле јаки :( Го однесов на ветеринар и ми рекоја дека не се лечело, оти имаше дупка на стомакот (повеќе :() Само го заврзаа нешто му напраја и ми рекоја дека уште некој ден ќе поживеело :( И сега го пуштив в двор да се шетат, последниов ден :( А иначе еве го сликав да го видите. Цел ден е под тераса и само се тресит и лелееееее колку е жално да го гледаш :(:(

јахутерминал

impressed by gay people
Член од
26 јануари 2007
Мислења
778
Поени од реакции
7
Sorry за офтопик ама ме испровоцира постот на Martin$. Martin$ препорака од мене: искрши му ги сите џамови па ќе му текне уште еднаш така да прави.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Martin$ напиша:
Денес дури кучето беше надвор еден мајмун од Германија ги пушти неговите два шарпланинци и ми го искасапија кучето :(:(:(:(:( Стварно е мајмун глупав, зошто? Да се видело колку биле јаки :( Го однесов на ветеринар и ми рекоја дека не се лечело, оти имаше дупка на стомакот (повеќе :() Само го заврзаа нешто му напраја и ми рекоја дека уште некој ден ќе поживеело :( И сега го пуштив в двор да се шетат, последниов ден :( А иначе еве го сликав да го видите. Цел ден е под тераса и само се тресит и лелееееее колку е жално да го гледаш :(:(

Да им е*ам мајмуните све се такви гов*да уф тие шарпланинците пепел да му се сторат се се такви:devil2:

Kajgana Shop

На врв Bottom