(Кајгана избира) Најдобри ситкоми на сите времиња

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Не можам да се одлучам за најдобра/најлоша, бидејќи секоја од овие серии ми била прејака за дадениот период.

Нема да ги ставам HIMYM, Friends и Seinfeld од причина што се се многу меки.

Сепак, со многу мислење мислам дека That 70‘s show ми е омилена со ептен мала предност пред следниве кои ми се сите тука некаде.

- War At Home, не знам искрено досега на доста страни никој ја нема спомнато, мноооооогу underrated а брутално серииче, штета само 2 сезони има.

- American Dad, подобра од Family Guy според мене.

- Everybody Hates Chris, мислам дека една од нај ubderrsted ситкоми.

- South Park

-Office

- Two And A Half Men (не со Качер)

- Family Guy

- Brooklyn Nine Nine

- Malcolm In The Middle

Има упте доста кои се вредни за споменување како King Of Queens, Always Sunny, Arrested Development, My Family и тн...

Иначе Chapelle Show (пред се) па и Key And Peele би влегле у комбинација ако се смета и тој формат на емисии.

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.495
Поени од реакции
3.711
War At Home, не знам искрено досега на доста страни никој ја нема спомнато, мноооооогу underrated а брутално серииче, штета само 2 сезони има.
Ја спомнав јас кога се предложуваше, ама изгледа само јас и ти ја имаме гледано. Стварно предобра серија, штета што луѓево не ја знаат и што е прерано прекината.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Не можам да се одлучам за најдобра/најлоша, бидејќи секоја од овие серии ми била прејака за дадениот период.

Нема да ги ставам HIMYM, Friends и Seinfeld од причина што се се многу меки.

Сепак, со многу мислење мислам дека That 70‘s show ми е омилена со ептен мала предност пред следниве кои ми се сите тука некаде.

- War At Home, не знам искрено досега на доста страни никој ја нема спомнато, мноооооогу underrated а брутално серииче, штета само 2 сезони има.

- American Dad, подобра од Family Guy според мене.

- Everybody Hates Chris, мислам дека една од нај ubderrsted ситкоми.

- South Park

-Office

- Two And A Half Men (не со Качер)

- Family Guy

- Brooklyn Nine Nine

- Malcolm In The Middle

Има упте доста кои се вредни за споменување како King Of Queens, Always Sunny, Arrested Development, My Family и тн...

Иначе Chapelle Show (пред се) па и Key And Peele би влегле у комбинација ако се смета и тој формат на емисии.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.660
Поени од реакции
59.690
Растргнат помеѓу желбата да победи OFAH, и одмаздата кон @beneamata...

Ајл бе бек.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
How I Met Your Mother

OFAH е закон ама сепак HIMYM и покрај глупиот крај ми е поомилена. Во најдобрите денови едвај се чекаше нова епизода. Супер ситком со супер ликови. Штета што заврши така, уште ме фаќа нервоза кога ми текне на крајот, али тоа е...

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.165
Поени од реакции
37.741
ОК, ај да убрзам, не верувам дека ќе се смени нешто до крај.

How I Met Your Mother - ONLY FOOLS AND HORSES... 12:17
2.jpg

vs.
TWO AND A HALF MEN
CBS, 2003-2015
1.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom