Нејќам да испадне дека оправам криви дрини ама глупо е да се гласа а да не ти се гледани двете серии во дуелот. Мислам дај, нема човек што не ја почнал Crown а да ја откаже, за кастингот и костимографијата нема ни коментар.Јасно е тука кој ќе победи, по коментарите, ама јас ќе одам контра сите, во двата дуела: The Crown, зашто серијата е една од најдобрите серии кои сум ги гледал во животот. Имаше една епизода, од последнава, третава сезона, мислам дека беше и трета епизода од сезоната, што ме остави подзинат, со вперен поглед во веќе црниот екран, со кнедла во грлото и камен на градите. Ретко што успева така да ме погоди. Речиси и невозможно е. Знам дека ве одвраќа фактот што е серија за кралицата Елизабета и што во голем дел е историски точна, ама дајте и шанса. Ќе видите дека сте имале погрешна перцепција. А да не го спомнувам фактот дека ова е НАЈСКАПАТА СЕРИЈА ВО ИСТОРИЈАТА. @Ilumious , помагај, please!
Вакви постови не треба да се дозволени, ова е лобирање. Сега ради ова ќе се појави бран на гласови за другиве и само гледај да не ми тепаат шерлок и призн брејк, те срамно глаголнав.Јасно е тука кој ќе победи, по коментарите, ама јас ќе одам контра сите, во двата дуела: The Crown, зашто серијата е една од најдобрите серии кои сум ги гледал во животот. Имаше една епизода, од последнава, третава сезона, мислам дека беше и трета епизода од сезоната, што ме остави подзинат, со вперен поглед во веќе црниот екран, со кнедла во грлото и камен на градите. Ретко што успева така да ме погоди. Речиси и невозможно е. Знам дека ве одвраќа фактот што е серија за кралицата Елизабета и што во голем дел е историски точна, ама дајте и шанса. Ќе видите дека сте имале погрешна перцепција. А да не го спомнувам фактот дека ова е НАЈСКАПАТА СЕРИЈА ВО ИСТОРИЈАТА. @Ilumious , помагај, please!
Вториот дуел: Doctor Who - дуел на две, за мене, загледани и недогледани серии. И двете се одлични! Британските серии секогаш ми се слабост. Гласот за Doctor Who е заради run-от: не може серија да биде лоша ако и после 100 сезони и 500 епизоди се уште има fan base! И се уште држи квалитет. Просто, не мо-же! Само за тоа мојот глас оди за докторот.