pain_killer
Invictus
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 4.538
- Поени од реакции
- 2.229
Значи Фантом и Џени ко брат и сестра да се
Тоа мислам дека бев јас.Епа вакааааааа
Мноооогу луѓе, за жал повеќето намќори :smir: Сите си стојат со тие што ги познаваат и никој со никој не се запознава.
ГООООЛЕМА БЛАГОДАРНОСТ до Маца_мк (прва ми пружи рака, а многу ценам такви ствари)
Ме интересира како се викаше еден човек што го заборавив, ме тераше да се соблечам,а после и ми се заканувањесо бан:pos2::pos2рече дека знаел 200 или 300 членови...)
Се запознав со многу членови, со некои и по повеќе пати:pos2: многу луѓе одеднаш па ги испозаборавив:kesa:
Музиката беше ок имаше супер песнички
На скала од 1 до 10 чиста 7ца:salut:
Палавец! :pos2:Тоа мислам дека бев јас.
За соблекување... Не памтам дека сум направил такво нешто, ама за заканувањето со мерка бан поради не-играње, да. :tv:
Ја имам едно 13-14, таму кј што се сликаше со нас тетовчани... и уште некои други, ама на кој да му пратим да ги стае? (хИма уште слики. Ама уште ги нема луѓево да ги стават.
На Ацид, пишува на некоја претходна страна на кој мејл.Ја имам едно 13-14, таму кј што се сликаше со нас тетовчани... и уште некои други, ама на кој да му пратим да ги стае? (х
marjan[мајмунче]kajgana.comЈа имам едно 13-14, таму кј што се сликаше со нас тетовчани... и уште некои други, ама на кој да му пратим да ги стае? (х
пратив, те има и тебе на една.. коа денсамо (хmarjan[мајмунче]kajgana.com
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:бев во журка и прв пат ми беше и тоа сам како игнокнито и навистина убаво беше
и музиката и така и така не беше лошо и забава имаше КУУУЛ беше
ај следната журка ќе запознаеме ситееее позз
Фала што ни кажа што напишал господине Совршено се Изразувам, да не беше ти, којзнае дали ќе успеевме сами да прочитаме.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
бев во журка и прв пат ми беше и тоа сам како игнокнито и навистина убаво беше
АХХАХАХАХАХАХАХА:pos2::pos2::pos2: