Јас облеков маица и чекав луѓето да доаѓаат накај мене.
Така да, shame on you!
А ти бре? Стигна до пред мене и си замина без да се поздравиш? Шејм он ју! А јас бев и сведок на твоето специфично заминување уз трчање. Ни жена ти не ја запознав. Абе шејм он ју ту!
Лелелеелеле
Само јас ја имав честа да играм со Дивајн, фаќуол Дивајн само со мене денсаше, и тоа јас ја поканив
Кажи а а а? Па мислам, таква покана не добива секоја девојка и дефинитивно не можев и не смеев да те одбијам! Важно сега знаеш да мешаш на Макарена!
:back:
Џени беше најсексилава вчера
Пак на Џени се врати ма? Нели кажа ја оставаш и продолжуваш швалерај со мене? И ти шејм он ју!:pos2:
За оваа чест чекам Дивајн да искоментира! Ако си бил пијан и си ја газел, наку*чена ќе биде. Само чекам да си каже таа околу ова. Само ако се пожали!
Ау шо зборуваш! Ни ме згазна, ни ме турна, ни ме падна, а ме вртеше и вртешеее
Е ди-џејот, доколку некој го убие, јас ќе му ставам орден за храброст и заслуги кон човештвото на тој човек.
Ди џејот беше супер, шо ви е. Пушти скоро секаков вид на музика, за сечие уво и сечија душа. Јас си се изнаиграв и изнауживав мх, мх, мх!
Од погледот кој го имав пред себе, начекав само еден момент кај што се лапаат две девојки. Не беше без ич, не беше ...
Иначе, опуштена собиранка. Мило ми е што видов доста луѓе што не сум ги видела одамна и што запознав многу мал број нови. Дефинитивно новајлиите на форумов треба да учат како се поминува една собиранка, за нивно добро секако и за нивен подобар провод.
А тие неколку жени што се најавија и не дојдоа ... мамата. Сакав да ве видам ало! Мораше да испаднете шмизли и да не се довлечкате до центар, кога јас ви се завлечкав од Струга по снеговиве? Ах ќератааа!:pos2: