Кајгана журка - Club Midnight! (импресии тука, фотки во галеријата) :)

Heartbreaker

The Real ROCKNROLLA
Член од
6 декември 2009
Мислења
276
Поени од реакции
28
Бев на собиранката. Атмосферата ми се допадна, имаше бааги народ(што е реткост за собиранка од форум) и многу симпатични моми. Единствено што не ми се допадна беше прегласната музика, ама јбг. човек не може да има се:wink:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
:pos:
Ќути, уше се осеќам пијан ((:)
12 саат е еј -.- мора да се опраам -.-

Него, ај, и ја да сумирам -.-
Ја запознав Новинарка... не зборевме многу, на другиот крај од миднајт беше али се глеа дека е x-tra devoj4e hehehe!

Ок. Сериозно. Шорти, лепи, нема гајле, па и у традиција да си го напраиме :)
ЗироСтајл, фала ти! Фала ти само што те запознав! Божество! :bowstohiskneesandstartssu...:

Кеф ми е шо видов доста стари фаци шо ги знаев, па и со нив да сврзам два реда муабет... Кеф ми е шо ги запознав Жените у виајпи делот на миднајт, Леандра (пофали се бе, аман!:)), Еспањола (чинам), Сатори на која не и се веруеше дека сум ја :) и, наравно, Сексиљава ја видов по втор пат :) Медести девојки, морам да признаам :)

А! И, кејф ми напраи шо евил бети и лорд драгон ги запознав XD Највечи мангупи на собранката :)
срам да ти е што не ти текнува на мене!! се изнамучив дур ти го разбрав никот!!

Им се извинувам на сите што ги шлапнав со маица у фаца, ама јебига, кога никој не гледа нагоре... :icon_lol:
мене до нога ми падна маичката, се чудев од каде долета:pos2:

Се запознав со 2-3 нови дека и онака отидов само за да се видам со старите кајганџии:pipi:

И поубаво ми беше во Ало Ало :)

п.с Се сликав со Димче:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
мноогу се изненадив кога те видов, ама баш ми беше мило што дојде..не заборавај за кафето од кога ќе завршиш со учење:pipi:

И некој ми го здрпа третото пиво од маса:ќевидишти:
и мене ми го здрпаа мартинито:nerv:

Со бебуш може и не се утепавме од играње а и колешката ми Маца_мк не беше покуса:back:
абе прво ми беше глупо да играм пошто никој не играше, ама сфатив дека од негде, т.е.некој мора да почне и ви се придружив:)

леле како се запалија кога почна песнаваааа :vozbud:
макарена и асерехе беа песни на вечерта, кпосебно кога се наредивме неколку луѓе и ги игравме кореографиите хахаах:pos2:

Богами и на песнава не бевме покуси...посебно ја:pipi:
да да, ние у дуо New Yoooooooooooork:shy:

Конечно, еве ме... Немав компјутер ни пред собирачката еуфорија ни после. :( Како и да е, одличен помин, музиката беше на место, ние исто, само разочаран сум од скојпаниве бе, слабо играа и шетаа да шират познанства (секоја чест на исклучоци)... сите по сепариња поседнати. :) Ние тетовчаниве заедно со охриѓаните не седнавме. :)

Годинава најмалце познанства раширив, изглеа пошо поголемиот дел ги знам. Тие па малкуте што сакав да ги упознаам нигде ги немаше, испоседнати по сепариња. :( Ајде, повеќе среќа наредниот пат. :helou: Важното е тоа што журката беше супер, луѓето такоѓе.

До нареден пат... :пивце:
кога ми рече нешто у стилот: Кај си ма Мацо, што праиш?, јас всушност се усрамив пошто стоев до тебе, а не те познав:kesa: иначе баш ми е мило што те видов:)

Да сумирам, вечерта ми почна топ, натака дојдов со Фантом и Серпико - извинете што ме чекавте, ама на Фантом не можев да му објаснам да ме собере со такси од Партизанска, па морав да доаѓам до кај вас:)
Уште на врата се запознав со Искра-префино и презабавно девојче, супер си поминавме цела вечер, заедно со маарко и некој со дел од никот jack, другиот дел не го разбрав:shy:
Не се запознав со многу нови луѓе, повеќе видов од старите членови и со сите кога се поздравував бев нешто у стилот: леелеее, од кога не сум те виделааа; буквално ко повтарачки папагал бев, нека се јави некој ако не сум му кажала така(ако воопшто постои таков од членовите што ги знаев од претходно:)).

Се на се`, си прејдов преубаво и многу ми беше жал што морав да си отидам малку пред крајот и да не останам на афтерпартито, ама ме чекаа колегите и колешките од факс и глупо ќе беше да не отидам, пошто им ветив:)

Треба почесто да има собиранки и новите членови да не се срамат да се запознаат пошто тоа и е целта на собиранките. Иначе, сликиве се лудница:)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Криво ми е што имаше многу луѓе кои сакав да ги запознаам, а не успеав затоа што беше невозможно, едно време се мотав низ гужвата ама ми стана непријатно да ги барам луѓето и да се обидувам да ги слушнам никовите правилно.

Затоа си се најдов со струмичани што не ги знаев и најмногу време поминав со нив. :)

Се видов со луѓе што ги знаев, направивме многу малце муабет, ама затоа постојат кафе-собири па ќе има повеќе.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
епа добро, со тебе се поздравив кај јакните и сите чекаа на ред, така да немав време да ти кажам нешто повеќе:)

Со мене не збореше. Со мене денсаше. денса1

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Со мене не збореше. Со мене денсаше. денса1
јас или армин? :)

Уште на врата се запознав со Искра-префино и презабавно девојче, супер си поминавме цела вечер, заедно со маарко и некој со дел од никот jack, другиот дел не го разбрав:shy:
jack изгледа бил tonijack:)

btw, само 98 слики??нема шанса!!

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Има уште слики. Ама уште ги нема луѓево да ги стават.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Епа вакааааааа
Мноооогу луѓе, за жал повеќето намќори :smir: Сите си стојат со тие што ги познаваат и никој со никој не се запознава.
ГООООЛЕМА БЛАГОДАРНОСТ до Маца_мк (прва ми пружи рака, а многу ценам такви ствари)
Ме интересира како се викаше еден човек што го заборавив, ме тераше да се соблечам,а после и ми се заканувањесо бан:pos2::pos2:(рече дека знаел 200 или 300 членови...)
Се запознав со многу членови, со некои и по повеќе пати:pos2: многу луѓе одеднаш па ги испозаборавив:kesa:
Музиката беше ок имаше супер песнички :pipi:
На скала од 1 до 10 чиста 7ца:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom