Кајгана журка - Club Midnight! (импресии тука, фотки во галеријата) :)

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Сакате да кажите дека забавава ќе му дојде нешто кaко Џуниор парти? (со оглед нa сатницата за старт) или мене нешто ме буни :S :smir:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
На Кајганџиите кои живеат надвор од Скопје (здраво Охрид, Битола, Велес, Струмица, Прилеп, Св. Николе, Куманово, Штип...) им препорачувам да се организираат навремено за превоз до Скопје.
А Тетово бре!? :уатафак: Уствари, можда знаеш дека за нас нема потреба да се секираш. :icon_lol:

Шала на страна, доаѓам. Тетовчани, ајмо у социјалната група да падне организација. :палец:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Хех, се падна во колоквиумска. Али ипак, доаѓам со +1. :)

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Ајде шо му ја мислиш кога знаеш дека ја договориФме нц нц нц ете кој не си стој на зборот :)

Одиме, одиме, да да секако...
ЧуФ, чуФ стиже возот од Велес и директива Миднајт:vozbud:
Заш не си стојам на зборот кажа јас ако ништо друго не изорганизирам ке дојдам со вас .:baeh::smir::smir::smir:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ја не играм семафор xD

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Леле датумов е ко нарачан.Во петок полагам а во сабота на рехабилитација.Супер, таму сум :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Сакате да кажите дека забавава ќе му дојде нешто кaко Џуниор парти? (со оглед нa сатницата за старт) или мене нешто ме буни :S :smir:
Не, сакаме да кажеме дека мора да биде пред полноќ за да биде целиот клуб за нас. А ќе биде и сениор и џуниор, разбира се. После полноќ се продолжува на афтер парти :)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Јас доаѓам, најверојатно со мојата понежна половина (Серпико).

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
И што сеа? Се пријавив на минатана тема. Шо ве вртам...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Како и да е, несмеам да си дозволам да ја пропуштам собиранката... минатиот пат не дојдов и чекам веќе 2 години да се сети некој на ваква работа. Згора на тоа конечно ќе се запознаам со кајганџиите.

Се гледаме на забавата :vozbud:

п.с. а шо е финтата со семафорот? ме мрзи да читам на претходната тема па нека подобјасни некој накратко.

Spaski

Vita - Amore - Riso
Член од
31 јануари 2009
Мислења
263
Поени од реакции
11
Јас сигурно доаѓам!!!
Добро е шо не е на 5-ти, за малце... кој ќе се мислеше дал на Ајзак или на собиранка :icon_lol:
А каде ќе биде Ајзак?
....п.с. а шо е финтата со семафорот? ме мрзи да читам на претходната тема па нека подобјасни некој накратко.
Па тие што ќе носат нешто црвено значи се зафатени(имаат дечко девојка), тие што ќе носат зелено значи се слободни а тие што ќе носат портокалово значи сакаат да се дружат или нешто слично беше
и така
позз

Michealangelo

•TMNT•
Член од
26 август 2009
Мислења
112
Поени од реакции
17
Значи се гледаме таму, ако не се видиме запалите свеќа.

Kajgana Shop

На врв Bottom