А Тетово бре!? :уатафак: Уствари, можда знаеш дека за нас нема потреба да се секираш.На Кајганџиите кои живеат надвор од Скопје (здраво Охрид, Битола, Велес, Струмица, Прилеп, Св. Николе, Куманово, Штип...) им препорачувам да се организираат навремено за превоз до Скопје.
Заш не си стојам на зборот кажа јас ако ништо друго не изорганизирам ке дојдам со вас .:baeh::smir::smir::smir:Ајде шо му ја мислиш кога знаеш дека ја договориФме нц нц нц ете кој не си стој на зборот
Одиме, одиме, да да секако...
ЧуФ, чуФ стиже возот од Велес и директива Миднајт
Не, сакаме да кажеме дека мора да биде пред полноќ за да биде целиот клуб за нас. А ќе биде и сениор и џуниор, разбира се. После полноќ се продолжува на афтер партиСакате да кажите дека забавава ќе му дојде нешто кaко Џуниор парти? (со оглед нa сатницата за старт) или мене нешто ме буни :S :smir:
А каде ќе биде Ајзак?Добро е шо не е на 5-ти, за малце... кој ќе се мислеше дал на Ајзак или на собиранка
Па тие што ќе носат нешто црвено значи се зафатени(имаат дечко девојка), тие што ќе носат зелено значи се слободни а тие што ќе носат портокалово значи сакаат да се дружат или нешто слично беше....п.с. а шо е финтата со семафорот? ме мрзи да читам на претходната тема па нека подобјасни некој накратко.
:smir:Јас доаѓам, најверојатно со мојата понежна половина (Серпико).